Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legszerencsésebbek a szerelemben

Ezek a csillagjegyek ösztönösen jól választanak maguknak párt, s ezért mondják rájuk sokan, hogy nagyon szerencsések a szerelemben. A horoszkóp felfedi a titkukat. Érdemes tőlük tanulni. Te köztük vagy? És a párod?

Szögezzük le: a szerencsének semmi köze ahhoz, jól választasz-e társat vagy sem. Mindenki ismer olyan típust a környezetében, aki folyton olyan partnerek mellett köt ki, hogy azonnal feltesszük a kérdést: Mivel tudta őt magához vonzani, amit mi nem vettünk észre? Másfelől olyan csillagjegyek is léteznek, akik minden alkalommal olyan társra találnak, aki remekül passzol hozzájuk: kedves, figyelmes, tiszteletben tartja, s nagyszerűen bánik vele. Emellett jó a humora, elfogadja őt olyannak, amilyen, s támogatja mindenben. Persze senki sem tökéletes, ám éppen emiatt szerethető. Vajon ezek a csillagjegyek szerencsések lennének a szerelemben? Aligha, inkább jóval több időt töltenek azzal, hogy megismerjék potenciális párjukat. Lássuk, mely csillagjegyek tartoznak ebbe a csoportba!

1. A Bak

Bár a Bak óvatosságáról és körültekintéséről ismert, alighanem a hatodik érzéke is segítségére van abban, hogy a megfelelő pillanatban esélyt adjon valakinek. Tanulmányozza a többieket, így nem esik nehezére megítélni, amikor valaki csak úgy tesz, mintha kedves lenne, vagy valóban az is. A Bak humora meglehetősen fanyar lehet, ezért olyan társat keres, aki ezt értékeli. Vágyik a párja támogatására, amikor lejtőre kerül, de a fontos, hogy megnevettesse, és élvezze a vele töltött időt is. Szóval mindig igyekszik bölcsen választani.

2. A Halak

A romantika és a szerelem található a Halak kívánságlistájának élén. Szerencsére ösztönösen megérzi, kitől kaphatja meg a valódi érzelmeket. Intuitív, s képes a felszín alá tekinteni. Azt aligha lehet mondani, hogy mindenki valódi énjét pontosan látja, ám kétségkívül ráérez mások érzelmeire. Amikor a Halak valóban figyel, és hallgat a belső hangra, akkor a legjobb partner mellett köt ki. Ám, amikor engedi, hogy mások véleménye befolyásolja az értékítéletében, akkor könnyen megégetheti magát.

Ezek a csillagjegyek különösen szerencsések a szerelemben (fotó: iStock)

Ezek a csillagjegyek különösen szerencsések a szerelemben (fotó: iStock)

3. A Szűz

A Szűz remek érzékkel választ párt, de nem azért, mert ilyen szerencsés képességgel született volna. Egyszerűen csak magasra teszi a mércét, és nem ugrik fejest a párkapcsolatokba, hanem igyekszik a hozzá leginkább illő társra találni. Érzékeny, intelligens, és mások hibájából sokat tanul. A szívét követi ugyan, ám a tényeknek is tudatában van, s észreveszi azt a bizonyos piros lámpát, amit mások nem. Addig nem kötelezi el magát, amíg nem győződött meg róla, hogy párja pontosan olyan típus, amilyennek megálmodta.

4. A Bika

A Bika szintén jó ízléssel választ partnert magának, sőt elmondhatjuk, hogy minden téren remek az ízlése. Az első pillanatban ráérez, mire számíthat a másiknál, s számba veszi az összes pozitívumot és negatívumot, mielőtt eldöntené, él-e a randi lehetőségével. Nem az a típus, aki lazán kezelné a párkapcsolatokat, s ha elkötelezi magát, akkor biztosnak kell lennie a dolgában. Nem a tökéletes társra vágyik, hanem olyan partnerre, akivel boldog és működőképes kapcsolatban élhet.

5. A Rák

A szerelem és a család jelent a Rák számára mindent, s ha valaki nem vele azonos elveket vall, az nála szóba sem jöhet. Igyekszik az ösztöneire hallgatni a párválasztásnál, s ez általában a megfelelő típus felé is tereli. Párjának jószívűnek, kreatívnak és szeretetteljesnek kell lennie. Nem pazarolja olyanokra az idejét, akik nem bűvöli el az első pillanatban. Az exei is különlegesek, s épp ez az oka, hogy a szakítást követően is rendre jó kapcsolatot ápol velük.

6. A Vízöntő

A Vízöntő nem a legérzelmesebb csillagjegy, ám az egyik legintelligensebb. Ösztönösen a legkülönlegesebb és legnagyszerűbb partnerekre tesz szert. Előfordul, hogy a sors összehozza valakivel, s nem telik el sok idő, hogy a párjaként mutassa be őt a környezetének. Társa különleges egyéniség, szórakoztató, kedves, érdekes, kreatív, figyelmes. S a Vízöntőt ismerve, szinte biztosan egyedi „receptet” dolgozott ki, hogy rátaláljon a legmegfelelőbbre. Nem véletlenül érezheti magát szerencsésnek a szerelemben.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top