Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy sosem hazudna a szerelmének

Ezek a csillagjegyek teljes őszinteséget várnak a párkapcsolatukban, hiszen ők sem kertelnek soha, mindig kimondják, amit gondolnak. Pontosan ezért gyűlölik a hazugságokat. Vajon te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból megtudhatod a legfontosabb részleteket.

Az őszinteség a párkapcsolatok egyik sarokköve. Bár nem mindig könnyű az igazságot hallani a másiktól – különösen, ha érzékeny témákról esik szó –, kétségkívül közelebb hozza egymáshoz a párokat, hiszen ilyenkor a valódi érzések kerülnek felszínre. Néhány csillagjegynek az nem is olyan egyszerű, míg másoknak egyáltalán nem okoz problémát, hogy mindig azt mondják a szerelmüknek, amit gondolnak. Ha őszinteségre vágysz a kapcsolatban, ettől a négy csillagjegytől biztosan megkapod.

Kos

A Kos társasága olykor felér egy „tornádóval”, ő ugyanis hajlamos előbb beszélni, mint gondolkodni. Az is igaz, hogy ő meghökkentően őszintén és kertelés nélkül mondja, ami a fejében jár, és nincs tekintettel rá, hogy őszinteségével megbánthat téged. Ha Kossal randizgatsz, légy rá felkészülve, hogy olyat hallasz majd, amit nem biztos, hogy szívesen hallanál. Ám fogd fel a jó oldalát: nem kell amiatt aggódnod, hogy bármit is eltitkolna előled.

Ezek a csillagjegyek mindig őszinték a párjukkal (iStock)

Oroszlán

Az Oroszlánnak szüksége van, hogy érezze, ő áll a világegyetem középpontjában. Emellett ugyanakkor nagylelkű, hűséges és védelmező, akiben nagyon sok a szeretet. Hozzá hasonlóan nyílt és odaadó társra van szüksége. A párkapcsolat egyik sarkalatos pontja éppen ezért az őszinteség, s ezt már a kezdetekkor világossá teszi. Nincs ideje és energiája sumákolásra, pontosan azt akarja hallani, ami történik, nem ismeri a ha és de szavakat. Ha Oroszlánnal randizgatsz, nem árt tudnod, hogy a mellébeszélés nem az ő terepe.

Szűz

A tartózkodó és felelősségteljes Szűzről eleinte talán nem gondolnád, mennyire őszinte csillagjegy. Neki valójában meglehetősen határozott elképzelése van, miként is kellene viselkedni, ahogyan arról is, hogy a párkapcsolatnak milyen fejlődési fázisokon kell áthaladnia. Szigorú és kritikus, ugyanakkor azonnal megérzi, ha valamit titkolsz előle. Éppen ezért nem árt a nyíltság, különben úgy véli, valami nem stimmel, s mindent megkérdőjelez, amit mondasz és teszel. Annak meg nem lesz jó vége.

Nyilas

A Nyilas talán a legnyitottabb, a legőszintébb csillagjegy valamennyi között. Ő aztán tényleg nem szereti kerülgetni a forró kását. Éppen emiatt mások szemében időnként nyersnek és kíméletlennek tűnhet, ám az őszintesége mindenkor szívből jön. Ha Nyilassal randizol, meg ne próbáld őt „gúzsba kötni”, szüksége van a kalandokra, a szabadságra, ellenkező esetben azonnal közli veled a csalódottságát is.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top