Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legszerencsésebbek a szerelemben

Ezek a csillagjegyek a legszerencsésebbek a szerelemben. Szerencséjüket maguk kovácsolják, ők nem a csodára várnak, ellenben sokat tesznek a hosszú és boldog párkapcsolatért. Ők azok, akik valamit tudnak, amit a többiek talán nem, akik jóban-rosszban kitartanak a párjuk mellett, a problémák helyett a megoldásra törekszenek. Rájuk lehet mondani, már-már tökéletes társak. Te is köztük vagy?

A Bika a legkitartóbb a szerelemben

szerencsés csillagjegy bika horoszkópA Bikáról tudni, mennyire hűséges, megbízható és kitartó csillagjegy. Fantasztikus társ, aki ha kimondja a boldogító igent, döntése mellett egész életében kitart. Talán mindenki másnál megértőbb típus. Még akkor is küzd és tesz a párkapcsolatért, amikor valahol mélyen a lelkében maga is tudja, már nem az igazi. Nem kényelemből vagy megszokásból teszi, hanem éppen azért, mert nem akarja, hogy a szerelem tönkre menjen. Addig nem adja fel, amíg icipicit is érzi, van miért küzdenie. Önmagában ezért a hozzáállása miatt ő az egyik legnagyszerűbb társ. Olyan, mintha egy beépített örömforrás lakozna a lelkében, élvezi az élet örömeit és szépségét, a boldogság forrását keresi, ráadásul bámulatosan vonzó csillagjegy. Oka sincs a panaszra és a szerencséjére.

A Rák a legszerelmesebb csillagjegy

rák horoszkóp szerencsés szerelem csillagjegyA Rák a leggondoskodóbb típus, érzékeny és empatikus, sosem mondana olyasmit, amivel megbánthat az érzéseidben. Önmagában már ennyi is bőven elengedő lenne, hogy kiérdemelje a legnagyszerűbb társ címet. Nagyon kellemes a kisugárzása, barátságos, jól kommunikál, könnyen ismerkedik. Ragaszkodó csillagjegy, ezért a szakítást nagyon nehezen viseli, de a barátairól sem mond le könnyen. Ha valaki, ő biztosan jóban-rosszban kitart melletted. Nagyon szereti az otthonát, a család és persze gondoskodás a mindene. Óriási szíve van, de éppen ezért is fájhat annyira, amikor szerettei nem értékelik megfelelően az erőfeszítéseit. Mégis nagyon szerencsés csillagjegynek érezheti magát, hiszen a boldog családban élhet, amelyre a lelke mélyén vágyik.

A Szűz megoldja a problémákat

szűz horoszkóp szerencsés szerelem horoszkópA Szűz értelmes, okos csillagjegy, könnyedén lát a problémák gyökerére, a párkapcsolati gondokat könnyen oldja meg. Őszinte, szókimondó típus, mindenkor arra törekszik, hogy intelligens módon kezelje a párkapcsolati konfliktusokat. Ő az, aki eleinte távolságtartó és hűvös, szinte olyannak tűnik, aki nem tud szeretni, de amikor elkötelezi magát a párja mellett, az elhatározását ő is életre szólóan gondolja. Kitartó és hűséges, a döntéseit meggondolja, a problémákat is addig vizsgálgatja, amíg megtalálja a megoldást. Sosem csak a saját érdekét tartja szem előtt, épp ellenkezőleg, arra figyel, hogy a szeretteivel tegye a legtöbb jót. Segítőkész és nagyon szívesen ad a többieknek szeretet, gondoskodást, figyelmet, bármit. A legszerencsésebb csillagjegynek érzi magát, amikor elégedett, és úgy érzi, révbe ért az élete.

(via soul spot)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top