Horoszkóp

Ez az 5 csillagjegy nagyon válogatós a szerelemben

Ezek a csillagjegyek nagyon válogatósak a szerelemben. Nekik nem felel meg akárki, a társkeresési lécet igen magasra helyezik. Ami talán nem is feltétlenül baj. Annyi bizonyos, ők nem mennek bele egy kapcsolatba csak azért, hogy ne maradjanak egyedül. Vajon te is köztük vagy? És a párod?

A legtöbben hosszú képzeletbeli (vagy valós) listával indulunk a párválasztásnak, aztán történik valami, és kiderül, kedvesünk még akkor is kedves a szívünknek, ha valójában nem is felel meg minden előzetes igényünknek. A következő öt csillagjegy szülöttei kétszer – de lehet, még többször – is meggondolják, kivel állnak össze. Ők ugyanis különösen finnyásak a szerelemben.

Oroszlán

válogatós finnyás csillagjegyek oroszlán horoszkópAz Oroszlán az állatöv királyához méltóan magas elvárásokkal rendelkezik. Nála mindennek a helyén kell lennie: érzelmi és fizikai vonzalom nélkül nincs esélye senkinek. Komolyan veszi a párkapcsolatot, ezért is választ mindenkor körültekintően és megfontoltan. Ha azonban döntött, teljes szívét-lelkét odaadja a szerelmének.

Mérleg

válogatós finnyás csillagjegyek mérleg horoszkópTávolról sem azért válogatós a Mérleg, mert felszínes típus lenne. Sokkal inkább azért, mert nagyon nehezen dönt. Párválasztáskor minden esetben hosszasan mérlegeli a pozitívumokat és negatívumokat, veszélyeket és lehetőségeket, és csak ezt követően kötelezi el magát. Nála könnyen megesik, hogy mire eldönti, mit akar, a lehetőség kicsúszik a kezéből.

válogatós finnyás csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legválogatósabbak (iStock)

Vízöntő

válogatós finnyás csillagjegyek vízöntő horoszkópA Vízöntő gyűlöli a középszerűséget, a megszokott, bevált dolgokat. Ezért várja ki, amíg megtalálja azt a társat, aki számára egyedi és különleges, aki az elméjét és a testét is elcsábítja, és ennél nem adja alább. Jól is teszi: amikor megtalálja a párját, hozzá hasonlóan intelligens, tiszta erkölcsű, fizikailag is vonzó típus lesz. Addig persze sok víz lefolyik a Dunán…

Skorpió

válogatós finnyás csillagjegyek skorpió horoszkópBár a Skorpió nem különösebben válogat az egyéjszakás kalandok terén, a hosszabb távú párkapcsolatban már nagyon is megnézi, kivel áll szóba. Számára nagyon fontos a testiség, a kémia, a vonzerő, de emellett azt is akarja, hogy párja valójában a sóhajából kitalálja a vágyait, hogy megbecsülje, szeresse, különlegesnek tekintse őt. Ezek nem is olyan nagy elvárások, vagy igen?

Szűz

válogatós finnyás csillagjegyek szűz horoszkópA Szűz maximalista. Saját magától is nagyon sokat vár, de leendő partnerének is igencsak magas elvárásokat támaszt. Így azonban nem szalad bele olyan párkapcsolatba, ahol őt valójában csak „B-tervként” kezelik, vagy nem értékelik eléggé. Fontos számára a kölcsönösség, hogy párja legalább annyira tisztelje őt, mint fordítva.

(Herway)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top