Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2019. december 21–22. – Szenvedélyes szerelem vár

A karácsony előtti hétvége nagyon forrónak, szenvedélyesnek ígérkezik a bolygók szerint. S hogy mi minden vár rád a szerelemben? A horoszkópból mindent megtudhatsz.

Vajon mit jeleznek a bolygók a szerelemben advent negyedik hétvégéjére? Néhány nap és itt a karácsony, de addig még fellobbannak a vágyak. Bevásárlás, rohanás helyett bújjatok inkább össze a szerelmeddel, a horoszkóp is pontosan ezt javasolja nektek.

A párodnak írt üzenetet is érdemes elolvasnod, hiszen megtudhatod belőle, ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan hatnak rá a bolygók energiái. Sok vitát, félreértést elkerülhetsz ezzel a fontos információval. Kár lenne ezt a csodás hétvégét elrontani…

Mit tehetsz a szerelemért, a párkapcsolatért? Megtudhatod a legújabb hétvégi szerelmi horoszkópból.

Kos

Kos jegyűként a karácsony előtti utolsó hétvégén a pénzt fogod számolni. Vigyázz, mert ebből nézeteltérés adódhat kettőtök között! Bízz kicsit jobban a kedvesedben, ha azt mondja, hogy minden rendben lesz. Támaszkodj rá jobban, és bújj hozzá. Nem kellenek szavak sem, bőven elég az érintés…

Bika

Bika jegyűként számodra az aranyvasárnapi hétvégén minden a szerelemről szól. Ennek a párod örül a legjobban. Fontos, hogy éreztesd vele, mennyire közel áll a szívedhez. Kényeztesd őt és magadat is! Nem kell karácsonyig várnod az apró meglepetéssel. Ez nemcsak tárgy lehet, hanem például finom masszázs is.

Ikrek

Ikrek jegyűként a kedvesed nincs most a helyzet magaslatán. Nem valami fényes a kedve, lehet, hogy sok gond nyomja a vállát. Ne faggasd, inkább próbáld jobb kedvre deríteni! De ezt se erőltesd. Ha nincs kedve kimozdulni, hallgassatok kellemes zenét, vagy nézzetek meg valami jó filmet!

Rák

Rák jegyűként kettősség lesz a szívedben: szeretnél csak a pároddal foglalkozni, közben több figyelemre is vágysz. Tanácstalan vagy, hogyan szólj neki, hogy jusson rád több ideje. Vasárnap az utolsó gyertya meggyújtásakor fülébe súghatod, hogy semmi mást nem kívánsz, csak az ő közelségét.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként a karácsony előtti utolsó hétvégén semmi másra nem vágysz, mint pihenésre és közös lustálkodásra a szerelmeddel. Holott a fejedben még több kilométeres lista van arról, hogy mit kéne elintézned. Ezt a listát elégetheted képzeletben a vasárnapi utolsó gyertyával…

Szűz

Szűz jegyűként jól tennétek, ha ezen a hétvégén kimozdulnátok. Ez elmúlt két hét feszített munkája kimerített mindkettőtöket. Egy kis kirándulás, séta, vagy egy jó mozi, színház olyan kikapcsolódás, ami közelebb hoz egymáshoz benneteket. Ettől visszaállhat a harmónia is közöttetek.

Szenvedélyes szerelem vár ezen a hétvégén (Fotó: iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként fülledt, erotikus hangulat uralkodik el rajtatok ezen a hétvégén. Felnőttek vagytok, nem kell szégyellni és titkolni a vágyat. Persze jó, ha a tőled megszokott módon, huncutul célozgatsz, és nem fogalmazol nyersen, túl konkrétan. Előbbi sokkal izgatóbb a szerelmed számára is…

Skorpió

Skorpió jegyűként ellenállhatatlan vagy a karácsony előtti utolsó hétvégén. A párod minden porcikádat kívánja. Akkor izgalmas ez, ha kölcsönös a vonzalom. A párkapcsolatotok most pozitív irányba fordulhat. A kettőtök szövetségének természetes megerősítési módja a testiség…

Nyilas

Nyilas jegyűként mindig is volt, van és lesz kísértés. Ez a hétvége olyan csábítást hoz, ami a párodat féltékennyé teheti. Ne legyints, inkább erősítsd meg, hogy őt szereted, és ragaszkodsz hozzá! Találj ki vidám közös programot! Ha kikapcsolódtok, könnyebb lesz újból megtalálnotok az elveszett harmóniát.

Bak

Bak jegyűként nem ártana a barátokkal közös programot csinálnotok ezen a hétvégén. Minél többet nevettek, annál jobban feltöltődtök. Ezután hazatérni, és összebújni szerelmeddel a lehető legjobb hétvégi terv. Attól, hogy a jövő héten karácsony lesz, nem kell otthon gubbasztanotok. Ebben most is egyetértetek.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként alig bírsz magaddal, mert folyton a jövő foglalkoztat. A párodat ne nyaggasd ezzel, mert biztosan kihozod vele a sodrából. De közben nem nyelheted le a nyelvedet sem. Ha nem akarod megmérgezni az egész hétvégét ezzel, akkor kérj tőle tanácsot, majd hagyd az egészet!

Halak

Halak jegyűként a szenvedély beköltözik a hálószobátokba. Ne várj a kedvesedre, bátran kezdeményezz te! Nem ciki, ha kimutatod a vágyadat. Egy őszinte párkapcsolatban bármelyik fél tehet gesztust. Akkor is, ha nem ezt láttad otthon. Ti ketten alakítjátok a kapcsolatotok szabályait. Eddig is, és most is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top