Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. október 3-4. – Ízek, érintések, szerelmek

Ez az első októberi hétvége az ízekről, az érintésekről, az érzékiségről szól. A szerelmi horoszkópból kiderül, mire számíthatsz ezekben a csodásnak ígérkező napokban.

Az első októberi hétvégén nagyon boldog és szerelmes pillanatok várnak rád. Próbáljatok ki minél több gasztronómiai élményt! Imádni fogjátok a finomabbnál finomabb ízeket. Persze az ölelésnek, az érzéki pillanatoknak is kedveznek az előtted álló napok.

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Október első hétvégéje hihetetlen lendülettel indul a számodra. Délutánra valamelyest lelassulsz, aminek a kedvesed örülni fog. Amíg pörögsz, nem tud kapcsolódni hozzád. Olyankor úgy érzi, hogy nem is figyelsz rá. Szombat este ez már nem okoz gondot…

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Végre egy finom hétvége. Engedd felszínre a benned rejtőző gourmand-t! A párod boldog lesz, ha főzöl neki valami finomat. Megteheted, hogy egyedül kivonulsz a konyhába, de persze elviheted őt valami különleges helyre is. Nem muszáj drágának lennie.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nagy szükséged van a pihenésre ezen a hétvégén a bolygók szerint. Ha nem adod meg a szervezetednek a feltöltődés lehetőségét, le fogsz robbanni. Ennek jegyében alakítsd ki a programot! És szólj a szerelmednek, hogy ez természetesen közös döntés legyen!

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Október első hétvégéjén a barátság és a szerelem egyaránt fontossá válik. Leleményesnek kell lenned, hogy olyasmit találj ki, ami a barátaidnak és a szerelmednek is tetszik. Egy őszi piknik, tollasozás, ha nem fúj a szél, biciklis kirándulás jó ötlet lehet.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ez a hétvége alkalmas arra, hogy hasznos dolgot csinálj. Fogy a Hold, ami kimondottan segít neked a selejtezésben, takarításban, átrendezésben. De ne csak erről szóljon a hétvégétek! Bújj oda a kedvesedhez, és kérdezd meg, hogy mire vágyik a legjobban!

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton késő délutántól egyre kedvezőbb folyamatok indulnak el az égen, ami számodra megnyugvást hoz. Béketűrésed határtalan lesz. Ez feltűnik a párodnak is, és gyanakodni kezd, hogy szerelmes lettél valakibe. Nyugtasd meg, hogy nincs oka féltékenykedni!

Ez egy különösen boldog és érzéki hétvége lehet a horoszkóp szerint

Ez egy különösen boldog és érzéki hétvége lehet a horoszkóp szerint (Fotó: Pixabay)

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

A csütörtök éjjeli telihold hatását ki kell heverned. Ha összekaptatok a kedveseddel, akkor itt az ideje kibékülni. Ha nem vitáztatok össze, csak puskaporos volt a hangulat, akkor oldani kell a feszültséget. Például jó borokkal, finom falatokkal, kulináris élvezetekkel…

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hajlamos vagy a szokottnál is nyersebben fogalmazni. Ha nem bírod ki anélkül, hogy beszólj a párodnak, ne csodálkozz, ha vita pattan ki! Ez remek előjátéka lehet egy erotikus hancúrozásnak, de legalább ennyire veszélyes is. Jobb lenne civakodás nélkül ölelkezni…

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ez a hétvége az egészség jegyében teljen! Az időjárás változásához hozzá kell szoknia a szervezetednek. Pár napja még nyárias meleg volt, most meg hűvös, szeles, esős az idő. Ez tökéletes alkalmat teremt, hogy meleg levest főzzetek együtt, és összebújjatok egy nagy, puha pléd alatt.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Fordulóponthoz ért az életed: a héten nagy változások indultak el. Ez ijesztő lehet, ami idegessé tehet téged. Ugye tudod, hogy ilyenkor a párodnak még több türelemre van szüksége, hogy elviselje a kellemetlen, arrogáns stílusodat? Legyél hálás neki!

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

A mama főztjénél nincs jobb. Ez legyen a hétvége mottója! A Bika Hold a családi-, és gasztronómiai programoknak kedvez, ami azt „javasolja”, hogy menjetek haza, és lessétek el az idősebbek főzési tudományát! A szerelmed szívesen veled tart.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem ártana valamivel feldobni a hétvégét. Mit szólnátok egy borkóstoláshoz, vagy lekvár-, sajtbemutatóhoz? De elmehettek kenyérsütést, kávéfőzést tanulni. A lényeg, hogy mesés illatok és ízek domináljanak egész hétvégén. Ez étvágygerjesztő így is, és úgy is…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top