Horoszkóp

Ezt tanítják a szerelemről a csillagjegyek

Minden párkapcsolat, minden társ tanít valamit a szerelemről. Minden kapcsolat a lelki fejlődésedben támogat. A horoszkópból megtudhatod, mit tanít a mostani párod a szerelemről. Izgalmas és tanulságos részletek következnek.

A szerelemnek mindenki érzi az erejét, hiszen mindenki megtapasztalta már legalább egyszer az életében. A szerelem olykor a mélybe nyom, olykor a magasba repít, s kétségtelenül számtalan leckét kapsz tőle, belőle. Lássuk, milyen tanulságokat vontak le erről az érzésről az egyes csillagjegyek.

Kos: A szerelem erőt ad

A zodiákus első jegye, s ily módon a kezdeteket jelenti a Kos. Mi mást is szimbolizálhatna, mint a hosszú téli álmot követően ébredő természetet. Ahogy a tavasz életre kelti a természetet, úgy nyeri vissza erejét a Kos a szerelemtől, és élednek fel az ösztönei. Neked is azt tanítja, hogy a szerelem valódi erőt ad.

Bika: Létezik az igaz szerelem

A Bika másként közelít a szerelemhez. Állandóságra vágyik, talán a legjobban a csillagjegyek között, éppen ezért a szerelemben is ezt a fajta biztos fészket keresi. Az ösztönei nem igazán cukormázasak, valós és mély érzelmekkel átitatott szerelemre vágyik. Nem mellesleg megtanítja, hogy valóban létezik az igaz szerelem.

Ikrek: A szerelem ösztönző

Az egyik legragyogóbb elme a csillagjegyek között az Ikrek, akit a szerelem egyszerűen felemel, s elűzi a negatív és sötét gondolatokat. Ez az érzés motiválja őt folyamatosan, amit az is jelez, hogy nagyszerű dolgokra képes, amikor igazán szerelmes.

Rák: A szerelem táplál

A Rák a leggondoskodóbb típus a csillagjegyek között. Ő valóban imádja, amikor védelmezheti, óvhatja, gondozhatja a szerelmét, a szeretteit. Úgy véli, hogy a szerelem tart fenn mindenkit, mind testileg, mind érzelmileg. Mint ahogy a régi sláger is mondja: Csak szerelem kell. Szerinte a szerelem a legfontosabb táplálék az életben.

Oroszlán: A szerelem bátorságot ad

Az Oroszlán érzelmeihez kétség sem férhet, hiszen látványos, őrült dolgokra képes, amikor igazán szerelmes. A tettei ösztönzőleg hathatnak, hiszen arra tanítja a párját és valójában mindenkit, hogy a szerelem erőt ad, hogy elérhesd céljaidat, s túllépj a félelmeiden.

Szűz: A szerelem önzetlen

Nagyszerű szellemi képességekkel rendelkezik a Szűz is, ám amikor a szerelemre kerül sor, meglepően meggondolatlanná válhat. Rengeteg mindent képes feláldozni a szerelméért, ami azt sugallja: amit szerelemből teszünk, azért nem várunk ellenszolgáltatást. Kétségtelenül az önzetlen szerelemre tanít.

Ezt tanítják a csillagjegyek a szerelemről a párjuknak (fotó: Pixabay)

Mérleg: A szerelem békés

A Mérleg imád szerelmesnek lenni, ami nem is meglepő, hiszen uralkodó bolygója a Vénusz. A szerelem az éltető ereje, s a békesség, a harmónia az, ami sérthetetlenné teszi őt. Bár nem fűtik erős szenvedélyek, a Mérleg a szerelmet annak teljességében, harmóniájában szeretné megélni.

Skorpió: A szerelem ösztönös

A Skorpió valójában a igazság bajnoka, s mi lehetne valódibb, igazibb, mint amit belül érez. Amikor igazán szerelmes, a szenvedély és az őszinteség járja át, nem is akar más lenni, mint aki. Ösztönösen szeret, s ezt tanítja neked is.

Nyilas: A szerelem nagy utazás

A Nyilas szerint a szerelem valódi kaland, amely időnként veszélyes lehet, ám minduntalan izgalmas és érdekes játék. A szerelem közlekedési eszköz az ő számára, amelyre meglepő utazásai során felszáll, hogy még érdekesebb és az agyat megdolgoztató élményekben lehessen része.

Bak: A szerelem örökké tart

A Bak odavan azért az izgalomért, amit a flörtölés adhat, ám számára a valódi szerelem örökké tartó. Értékes dolog, amelyet mindenáron védeni, gondozni és támogatni kell. S ezen nem fog az idő vasfoga sem…

Vízöntő: A szerelemnek nincs határa

A Vízöntő különleges típus, s amikor szerelmes, semmi sem tartja vissza attól, hogy véghez vigye, amit elgondolt. Sem idő, sem hely nem tudja őt korlátozni. Megtalálja az utat, hogy elérjen oda, ahova szeretne, mert a szerelem végtelen és határtalan.

Halak: A szerelem mindenhatóvá tesz

A Halak érez rá leginkább ösztönösen a dolgokra a csillagjegyek között. Ha szerelmes, úgy viselkedik, mintha tündérmesébe lépett volna. Emlékeztet rá, hogy amikor szerelmesek leszünk, mi mindenre vagyunk képesek. S miután mi vagyunk a mindenhatók, a válasz: ilyenkor mindenre!

(via the minds journal)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top