Horoszkóp

Szerelem… erre tanítanak a párkapcsolatban a csillagjegyek

A szerelem érzése és hatása alól senki sem vonhatja ki magát. Mámorító érzés, amit mindenki szeretne megtapasztalni az életében, ugyanakkor egészen eltérően élik meg a szerelmet a csillagjegyet. Mit tanítanak? A horoszkópból fontos részletek derülnek ki.

Aligha véletlen, hogy a szerelem istennőjének, Aphroditének az oroszlán a szent állata, ami nem más, mint az állatok királya. A szerelem az az erő, ami királyokká, királynőkké tesz bennünket. A szerelem segít megérteni az isteni eredetünket is. Egyik csillagjegy sem vonhatja ki magát a hatása alól, s boldogság mellett nem kevés szenvedés is kísérheti útját. Bár ha precízen szeretnénk fogalmazni, nem maga a szerelem okoz fájdalmat, hanem annak „csatolmányai”.

A szerelmet minden csillagjegy másként éli meg, így mást is tanítanak a párkapcsolatban. Vajon mi mindent? A horoszkópból kiderülnek a titkok.

Így élik meg a szerelmet a csillagjegyek (iStock)

Kos: A szerelem olyan, mint az ébredés

A Kos jelképezi a természet erejét, amint tavasszal a hosszú téli álmot követően magához tér. Arra tanít, hogy a szerelem az ébredés valódi erejét takarja: ahogy a tavasz felébreszti a természetet, úgy ad erőt a szerelem a Kosnak, és pezsdíti fel az életösztöneit.

Bika: A szerelem valóságos

A Bika két lábbal a földön áll – a legstabilabb a csillagjegyek közül –, talán ezért is vágyik annyira a „szerelmi fészekre”. Nem úszik rózsaszínű felhők között, számára a szerelem jóval valódibb és kötetlenebb, ám mélyen és intenzíven akarja megélni az érzést.

Ikrek: A szerelem inspiráló

Az Ikrek mindig észreveszi a környezetében, ami igazán hat a lelkére. Talán a legsziporkázóbb elme a csillagjegyek közül, a szerelmet is felemelő érzésként éli meg, amely elkergeti a pesszimizmust, a sötét gondolatokat. A szerelem inspirálja őt, éppen ezért ha szerelmes, páratlan dolgokra képes.

Mást és mást jelent a csillagjegyeknek a szerelem (iStock)

Rák: A szerelem maga a gondoskodás

A Rák uralkodó bolygója a Hold, amely a szerelemmel való hozzáállására is erőteljesen hat. Amikor szerelmes, a törődés, a védelmezés számára az elsődleges. Azt sugallja a környezetének, hogy a szerelem mind fizikailag, mind érzelmileg erősebbé teszi, épp úgy, ahogy a klasszikus dal is mondja: „Csak szerelem kell”.

Oroszlán: A szerelem bátorságot ad

Az Oroszlán uralkodó bolygója a ragyogó Nap, ezért a szerelem számára egyértelmű, valódi, amit tiszteletben kell tartani. Hajlamos bármilyen őrültséget megtenni a szerelem hevében, s erre inspirálja cselekedeteivel a környezetét is. Arra tanít, hogy a szerelem erőt ad, hogy valóra válthasd az álmaidat, és legyőzd a félelmeket.

Szűz: A szerelem az önzetlenségről szól

A Merkúr által uralt Szűz szintén erős fejben. Ennek ellenére, amikor szerelemről van szó, meglepően vakmerővé válik. Hajlamos sok mindent feláldozni a párjáért, és mindenkiért, akit igazán szeret. Arra tanít, hogy amit a szerelemért teszel, soha nem várj érte ellenszolgáltatást.

Minden csillagjegy tanít valamit a szerelemről (iStock)

Mérleg: A szerelem idilli

A Mérleg a Vénusz, a szerelem bolygójának szülötte, ő egyszerűen imád szerelmes lenni. A szerelem ad számára erőt a mindennapokhoz, s a harmónia az, ami a szerelmet érintetlenné teszi. S bár szenvedélyes csillagjegy, a szerelmet teljes egészében, teljes valójában szeretné megélni.

Skorpió: A szerelem ösztönös

A Skorpió rajong a talányokért, a titkokért. Egyértelmű számára, hogy az ösztönei táplálják álmait és céljait. Az igazságot keresi, s ennél már csak az lehet valódibb, amit átél. Amikor szerelmes, mélyen szenvedélyes és tisztességes, ösztönből cselekszik, ösztönből szeret.

Nyilas: A szerelem olyan, mint egy utazás

A Nyilas játékként fogja fel az életet – kalandokkal teli, néha veszélyes, ám mindig számos izgalmat tartogató játéknak. Ezt az utazást a szerelem, mint a puzzle további része, csak tovább színesítheti, jóval érdekesebbé, élvezetesebbé téve a mindennapokat.

Neked vajon mit jelent a szerelem? (iStock)

Bak: A szerelem örökké tart

A Bak, annak ellenére, hogy megfontolt és kimért csillagjegy, nagyon is kedveli az izgalmakat, még a kötetlen flörtök sem állnak messze tőle. Az igaz szerelem számára mégis örök, ezért mindent megtesz, hogy védje és óvja, ne hagyja azt a bizonyos lángot hosszabb időt után sem kialudni.

Vízöntő: A szerelem nem ismer határokat

A Vízöntő különleges, egyedi, senki máshoz nem hasonlítható csillagjegy. Betartja a szabályokat, ám ez koránt sincs mindig ínyére. Amikor szerelmes, semmi sem állíthatja meg, hogy véghez vigye a terveit. Sem tér, sem idő nem határolja őt, valahogyan megtalálja a módját, hogy elérje, amit akar.

Halak: A szerelem túlvilági

A Halak intuíciója, empátiája semmihez és senkihez sem fogható. Amikor szerelmes, olyan, akár a tündérmesék szereplője. Azt tanítja, hogy a szerelem mindenre képes, és párja lehetőségei is határtalanok. S miután a szerelem egy másik, földöntúli világba repít, valójában bármit elérhetünk, amit csak szeretnénk.

(via the minds journal)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top