Horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket valódi szerelemmel ajándékozza meg az ősz

Ezeknek a csillagjegyeknek valódi szerelmet ígér az idei ősz. Ha te is köztük vagy, még fontosabb, hogy előre felkészülj a nagy találkozásra. A horoszkóp segít benne.

Ezeknek a csillagjegyeknek minden okuk meglehet az örömre, hiszen ezen az őszön kétségtelenül rájuk talál a szerelem. Olyan színpompásnak láthatják az életüket, mint amilyen ragyogóan színes az őszi természet és táj. 

Ha te is a következő csillagjegyek valamelyikében születtél, vagy az aszcendensed áll az egyikben, könnyen lehet, épp most toppan életedbe a nagy Ő. Érdemes minél nyitottabbnak lenned. Ha párkapcsolatban élsz, boldog hetekre számíthatsz a párod mellett.

A Szűz kisugárzása nagyon vonzó ezen az őszön

Kedves Szűz! Október 2-án a jegyedbe lép a szerelem, a szépség, a kis szerencse bolygója, a Vénusz. S innentől bármi jó megtörténhet az életedben. Nemcsak szerencsés találkozásokat hoz neked, de magadra is végre szeretettel gondolsz, s ez a pozitív érzés a kisugárzásodon is meglátszik majd. Ne lepődj meg, ha egyre többen keresik a társaságodat. S ha még keresed a párodat, megérkezik a várva várt szerelem hozzád. De ha már kapcsolatban élsz, a pároddal élitek meg a legboldogabb érzéseket.

Rátalál a szerelem idén ősszel ezekre a csillagjegyekre

Rátalál a szerelem idén ősszel ezekre a csillagjegyekre (Fotó: Getty)

A Mérleg ősszel valódi szerelemre talál

Kedves Mérleg! Valójában már most sem lehet okod panaszra, hiszen a Mérleg havában minden figyelem rád irányul. S valójában ez még csak a kezdet ezen az őszön, hiszen október 28-án, uralkodó bolygód, a Vénusz visszatér hozzád, és szerelmet, boldogságot hoz neked. Nem mellesleg a Mars november közepén fordul direktbe, s ha esetleg valami elakadt néhány hónapja, ezek a különleges lehetőségek ismét feltűnnek előtted. Rajtad múlik, hogyan élsz a különleges lehetőségekkel…  

A Skorpió szívében ősszel felébred a romantika 

Kedves Skorpió! Annak ellenére, hogy a jeledben retrográdba forduló Merkúr hozhat némi félreértést és kommunikációs nehézséget, idén ősszel mégis számtalan boldog pillanatot élhetsz meg. November 21-én már a te jegyedbe lép a szerelem bolygója, a Vénusz, s romantikával, szenvedéllyel tölti meg a szívedet. Ha szerelemre vágysz, valóra válik a kívánságod, de ha párban élsz, akkor is igazán szerelmes hetekre számíthatsz. Készülj fel már most rá!

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top