Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2020. július 11-12.: Ez egy boldog hétvége lehet, ha…

Ez a mostani hétvége nagyon vidám és felhőtlenül boldog lehet, ha a békére, a harmóniára törekszel. Csakhogy nem leszel egyszerű helyzetben, a horoszkóp szerint komolyan próbára tesz most az élet téged és a párkapcsolatodat is...

A második júliusi hétvége boldogsága és felhőtlen öröme valójában azon múlik, hogy képes leszel-e megőrizni a nyugalmadat, a lelki békédet. A párod is feszültebb és ingerültebb lehet, mint általában. A közös aktív programok nagyon jót tesznek ugyanakkor a párkapcsolatotoknak. Vezessétek le a feszültséget, s akkor biztosan nem lesz baj. A szenvedély lángja is fellobbanhat…

Ezúttal még fontosabb lehet tudnod róla, hogy mire vágyik a párod, s ő hogyan érzi most magát? A hétvégi szerelmi horoszkópból ezúttal is megtudhatod a legfontosabb válaszokat. Érdemes a neki írt javaslatokat is elolvasni.

Kos – hétvégi horoszkóp

Vigyázz nagyon, mert a Kos Holdtól hajlamos leszel türelmetlenségre és agresszióra! Ilyenkor borítékolva van a veszekedés. Ez olyan, mint egy nyári zivatar: gyors és heves, de nyomot hagy mindkettőtökben. Biztos jó érzés kibékülni, holott megelőzni okosabb lenne. Egyet értesz?

Bika – hétvégi horoszkóp

Nyaggatod a kedvesedet, hogy ő találja ki a hétvégéteket. Valld be, arra vársz, hogy nemet mondhass neki! De mégis mire jó ez? Neked is kedvezőbb, ha feszültség nélkül tervezitek meg a mindkettőtöknek megfelelő közös programokat. Nem mellesleg így a harmónia is beköltözik hozzátok.

Ikrek – hétvégi horoszkóp

Mindennél jobban vágysz rá, hogy a szerelmed megdicsérjen. Mostanában elbizonytalanodtál, s szeretnéd, ha újból szépnek, vonzónak és szerethetőnek éreznéd magad. Ha csendben vársz, annak csak duzzogás lesz a vége. Bölcsebb lenne, ha szólnál neki, hogy mire van most szükséged.

Rák – hétvégi horoszkóp

Kicsit ingerlékennyé válhatsz, ha nem látod tisztán a saját jövődet, és a közös jövőtöket. Egyszerűbb, ha egyenesen rákérdezel, hogy mit szeretne a párod. Persze ne provokatív hangsúllyal, mert abból minden lesz, csak békés megbeszélés nem. Legyen a szemed előtt a cél!

Oroszlán – hétvégi horoszkóp

Kirobbanóan jó kedved lesz ezen a hétvégén. Emiatt nem érted, hogy a kedvesed miért melankolikusabb. Próbálj megértő lenni vele! Olykor neki, olykor neked megy nehezebben a derűlátás, lehet, most rajta a sor. Gondolj arra, hogy neked ilyenkor mi esik jól, s mire van szükséged… Tedd vele ugyanezt!

Szűz – hétvégi horoszkóp

Nem érted, hogy a párod mitől olyan lelkes és optimista. A bolygók szerint nem tudsz vele szárnyalni, hiába is próbálod, az egész valótlan és izzadságszagú. Mondd el nyíltan, hogy neked ez most nem megy! Meglátod, értékelni fogja az őszinteségedet, és tolerálja a kedvtelenségedet is.

Ez egy kifejezetten boldog hétvége lehet

Ez egy kifejezetten boldog hétvége lehet (fotó: Getty)

Mérleg – hétvégi horoszkóp

Maximálisan rábízhatod magad a szerelmedre. Ő most (is) a legjobb választás. Lehet, hogy fel van pörögve, és kissé nyugtalan, de jó szándékú. A tűz, ami benne lobog, jó hatással van rád. Viszont egy szombati rázós fényszög konfliktust szimbolizál, de meg lehet, és meg is kell előzni a vitát…

Skorpió – hétvégi horoszkóp

Eluralkodhat rajtad a pánik. Az egészséged miatt aggódsz. Kérj tanácsot és támogatást a párodtól! Ő most higgadtabb és kiegyensúlyozottabb. Hallgass rá! S hidd el, nincs baj. Együtt meg tudjátok oldani ezt is. A kapcsolatotoknak kifejezetten jót tesz, ha megfogadod a javaslatát.

Nyilas – hétvégi horoszkóp

Tele vagy ötletekkel. Annyi mindent szeretnél csinálni, ami sajnos nem fér bele két napba. Egyeztetned kellene a szerelmeddel, fontos, hogy ő is beleszólhasson a döntésbe. Közben biztosan vannak kötelező feladataitok is. Az egyensúly akkor lesz meg, ha jut időtök a szórakozásra és a kötelezettségekre egyaránt.

Bak – hétvégi horoszkóp

Akár tetszik, akár nem, a családod vár rátok. Muszáj lesz időt szakítanotok rájuk, de minél előbb tudjátok le a rokonlátogatást, annál előbb maradhattok kettesben. Összebújhattok otthon, vagy mehettek sétálni, vacsorázni, biciklizni. A lényeg, hogy közös élményeket is szerezzetek együtt.

Vízöntő – hétvégi horoszkóp

Jó lenne elutazni, de elég bizonytalan most minden. Ez a nyár egyik korábbihoz sem hasonlítható. Ezen a hétvégén mégis érdemes kimozdulnotok otthonról a pároddal. Egy kirándulás, vagy belföldi utazás jó hatással lenne a kapcsolatotokra. Keressetek izgalmas, kalandos helyszínt, és menjetek!

Halak – hétvégi horoszkóp

Ellentmondásos hétvége elé nézel. A Kos Hold ingerlékennyé tesz téged. A pénzügyeid fejtörést okoznak. Közben egy vasárnapi kedvező fényszög megmagyarázhatatlan optimizmust hoz neked. Nem baj, ha nem érted, miben bízol. A párod bízik benned…

Ez is érdekelhet július tarot jóslat Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top