nlc.hu
Horoszkóp

Nekik ígér csodás Valentin-napot a horoszkóp

5 csillagjegynek szerencsés lesz a Valentin-napja

Nincs annál izgalmasabb érzés a világon, mint amikor majd szétfeszít egy új szerelem. Nem csoda, hogy egyesek mindent elkövetnek érte, hogy végre megérezzék ezt a csodát.

Bármilyen fantasztikus ember vagy, és nagyon megérdemelnéd, hogy végre társra találj, sokszor a szerencse is fontos szerepet játszik benne, hogy megtaláld, akit keresel. A magányosan töltött Valentin-nap lehangoló lehet, de ha pár nélkül köszönt rád, igyekezz akkor is az élet szépségeit nézni. Ha pedig az öt szerencsés csillagjegy között vagy, készülj: bármi lehetséges Valentin-napon!

szerelmespár Valentin-napon

Fotó: Unsplash

Kos: vágyaid életre kelnek

Az elmúlt hónapok elmélkedéssel, vágyakozással teltek. Próbálkoztál társkereső oldalakon, összejöveteleken rálelni valakire, de minél jobban akartad, annál távolibbnak tűnt a cél. Most felbukkan valaki, aki bearanyozza ezt a napot, lehet, hogy visszakapod az elveszett szerelmet, de az is lehet, hogy egy teljesen ismeretlen dobogtatja meg a szíved.

Vízöntő: figyeld a jeleket

Nem vagy túl jó az érzelmi játszmákban, de most nagyon koncentrálj! A következő napokban valaki nagyon szeretné felhívni magára a figyelmedet. Csak egy kis odafigyelésre van szükséged, aztán egy pici bátorságra: de ott van körülötted, akivel kapcsolódni tudsz.

Mérleg: valami a helyére kerül

Bármilyen most a magánéleted, fordulópont jön 14-én. Vagy a szakítófélben lévő majdnem-exed jön vissza hozzád, vagy egy ígéretes randevú következik. Ha pedig kapcsolatban vagy, még házassági ajánlatra is számíthatsz. Az idei Valentin-nap rendkívül különlegesnek ígérkezik!

Ikrek: mindvégig ott volt

Rengeteg barát, ismerős van körülötted, és szereted nagy kanállal falni a szerelmet is. Bár eddig nem bizonyult tartósnak egy kaland sem, bizonyára nem a megfelelő helyen keresgéltél. Van valaki, aki fontos számodra, de eddig nem gondoltál rá, csupán barátként. Egy csók mindent megváltoztat majd.

Oroszlán: romantikus este közeledik

Párkapcsolati nehézségek után ez a nap lesz a fordulópont. Nem csupán édes kibékülés, de teljes harmónia, elmélyülés időszaka érkezik a Valentin-esti program után. Bármelyikőtök hozza fel, teljesen egyértelművé válik: össze kell kötni az életeteket. Soha nem volt ilyen megértés és szerelem a kapcsolatotokban, mint amit aznap tapasztaltok.

(via PinkVilla)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top