nlc.hu
Horoszkóp

Ilyen Valentin-napra vágyik 3 csillagjegy

Mit gondolnak a Valentin-napról a legromantikusabb csillagjegyek?

A három legromantikusabb csillagjegy igen más szemmel néz a Valentin-napra. És az sem mindegy, hogy párkapcsolatban, szingliként, vagy esetleg családosként élik meg ezt az ünnepet.

Nem titok, hogy kik a legromantikusabb csillagjegyek. A három víz jegynek egyaránt fontosak az érzelmek, ki-ki ugyan magába fojtja többé-kevésbé az érzéseit, de legbelül ugyanolyan érzelmesek. Hogyan élik meg ők a Valentin napot? Sorra vesszük!

szerelmespár romantikázik

Fotó: Unsplash

Rák (június 22. – július 22.)

Ha egyedülálló: Arról ábrándozik, hogy egy titokzatos levelet talál a postaládájában, vagy valaki virágcsokrot küld neki – rajta egy dátummal és egy helyszínnel. ha mégsem így lesz, magának vesz csokrot, egy különleges, hatalmas doboz bonbont, és megnézi a kedvenc romantikus filmjét.
Ha párkapcsolatban él: Annyira vágyik csupán, hogy ez az este legyen meghitt és különleges. Akár otthon, akár egy gyertyafényes vacsora új helyen, akár egy holdfényes séta – legyen egy kicsit más, mint a többi nap.
Ha családja van: Legfőbb vágya pár nap nyugalom. Kettesben a szerelmével, ahol végre végigmondanak minden mondatot, ahol ismét egymásra figyelnek. Ahol újból férfi és nő lehetnek, apa és anya otthon marad.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Ha egyedülálló: Unottan néz végig a „kínálaton” a buliban, ahova egyedül ment. Kétkedve fogadja azokat, akik közelednek hozzá, pedig nagyon szeretne szerelmes lenni. Végül vagy csillapítja ezt a vágyat egy röpke kalanddal, vagy hazamegy magányosan, és nem vallja be, hogy nem kapta meg, amire várt.
Ha párkapcsolatban él: Ő lesz az, aki valami különlegeset tervez Valentin-napra. Egy extrém program, vagy valami izgalmasan szexi kiruccanás. Titokzatosan készíti elő, hogy a párja sejthessen valamit, de szóljon nagyot a meglepetés.
Ha családja van: arra vágyik, hogy kiszakadjon a mindennapokból. Izgalomra, valami másra, ami nem megszokott. Titkos fantáziája, hogy a párja meglepi egy hotelszobával, ahol gátlástalanul lehetnek együtt ismét… de az is lehet, hogy megteszi ezt ő maga.

Halak (február 19. – március 20.)

Ha egyedülálló: Minden nap egy álom számára, és nincs ez máshogy Valentin-nap közeledtével sem. Ünnepként éli meg a szerelem napját, esetleg szerelmi mágiát is bevet: ha valaki reményteli belép az életébe, nagyon boldog lesz. Ha nem, szeretetmeditációval, vagy barátai körében tölti a napot.
Ha párkapcsolatban él: Unszolására elutaznak valahova. Szabad akar lenni, természetben járni, kiengedni az univerzumba a szerelmet. Mécsesekkel készül, és hosszú, órákig tartó szerelmeskedés tervez – amilyen a Halak, így is lesz!
Ha családja van: Az otthonából varázsol szerelmi fészket. A gyerekek a nagyszülőkhöz mennek, ő pedig előveszi a régi képeket, amin csak kettesben vannak a társával. Romantika, nosztalgia és gyengéd szerelem keveredik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top