nlc.hu
Horoszkóp

Hódító és romantikus csillagjegyek

4 ellenállhatatlan csillagjegy, akik a hódítás mesterei

Ez a 4 csillagjegy olyan gyorsan meghódít, hogy időd sem lesz észbe kapni, és máris a hálójukban találod magadat! De ne aggódj, jó dolgod lesz!

Ugye, te is ismersz olyan férfiakat, akik ismerik a hódítás minden csínját-bínját? Ezek a csillagjegyek pont ilyenek: akit szeretnének maguk mellett tudni, annak jó eséllyel gyorsan meg is szerzik a szívét. Hiába minden ellenállás és józan ész, kár harcolni, nem menekülhetsz előlük!

Bika

A Bika azok közé a csillagjegyek közé tartozik, akik számára a romantika nem csak üres szó. Ha egy Bika kiszemelt magának, számíthatsz rá, hogy mindent megtesz azért, hogy meghódítson. Tőle számíthatsz a legnagyobb virágcsokorra, a legdrágább bonbonra, és minden olyan gesztusra, amivel lenyűgözhet.

A mély érzésű Bika nem fél kimutatni az érzelmeit, csak győzd befogadni. Arra azonban ügyelj, hogy te se rejtsd el azt, ha örülsz, ha boldog vagy a Bikával, hiszen szüksége van a visszaigazolásokra.

Oroszlán

Az Oroszlán királynőhöz méltón viselkedik a kiszemeltjével, és a tenyerén hordozza. Biztos lehetsz benne, hogy az Oroszlán nem lángosozni visz el, inkább egy fine dining étterembe, és nem költ olcsó ajándékokra sem.

Ha egyszer valaki mellett egy Oroszlán leteszi a voksát, addig megy, amíg a bűvkörébe nem vonja. Az akár eltúlzott gesztusok és ajándékok sem állnak távol tőle, és persze, a dicséretekkel sem fukarkodik. Azt azért megjegyezzük: cserébe nem árt, ha jól érzékelhető módon kimutatod, mennyire nagyra értékeled az erőfeszítéseit.

Hódító csillagjegyek

A Rákok örök romantikusok (Fotó: Getty Images)

Mérleg

A Mérleg csillagjegyűek megszállottan keresik a lelki társukat, és ha úgy gondolják, megtalálták, biztosan mindent megtesznek azért, hogy meg is tartsák. Nem biztos, hogy egy Mérleg a legfeltűnőbb módon fogja kifejezni a hódolatát, de arra mérget vehetsz, hogy folyamatosan éreztetni fogja veled: érdekled őt. Ő lesz az, aki segíteni fog becsavarni a villanykörtét, és aki ott lesz akkor is, amikor másra nem számíthatsz.

Rák

A Bika mellett a Rák a legromantikusabb és a leginkább szerelemre termett csillagjegy. A Rákok nemcsak meggyőzően beszélnek az érzelmeikről, hanem tetteikkel is alátámasztják mindazt, ami bennük van.

A Rákok jellemzően nem a fejükkel, hanem a szívükkel, az érzéseik alapján döntenek, így ők azok, akiktől szokatlan és persze romantikus meglepetésekre is számíthatsz. Készülj: egy Rákkal biztosan nem lesz unalmas a szerelmi életed!

via

Kíváncsi vagy, melyik csillagjegy milyen barát? Ismerd ki őket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top