nlc.hu
Horoszkóp

A legrosszabb lakótárs csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek a legrosszabb lakótársak

A rendetlen, a mániákusan pedáns, a sunyi és a hangulatember. Ők azok, akikekkel nem szeretnél együtt lakni...

Lakótársi közösségben élni együttműködő képességet, tiszteletet és toleranciát igényel minden fél részéről. A most következő csillagjegyek szülötteivel viszont egyáltalán nem egyszerű egy fedél alatt lakni…

Ikrek

Az Ikrek igazi társasági lények, akik kifejezetten élvezik, ha több emberrel élhetnek együtt. Kreatívak, pörgősek és kommunikatívak, így mellettük sosem unalmas az élet. Persze a lakótársak természetétől is függ, hogy mindezt mennyire találják szórakoztatónak, vagy épp ellenkezőleg, idegesítőnek. Ami biztos, hogy introvertált emberek mellé Ikrek lakótárs nem való. A jegy szülötteinek egyik legnegatívabb tulajdonsága, hogy hajlamosak a sunyiságra. Ők azok, akik el fogják hallgatni, ha tönkretettek valamit a lakásban, vagy épp szemrebbenés nélkül kölcsönveszik, használják a holmijaidat, esetleg kieszik az ételedet a hűtőből, majd utólag simán letagadják.

Skorpió

A Skorpiók szenvedélyes természetűek és szeszélyesek, emiatt azoknak, akik velük élnek egy fedél alatt, fel kell készülniük a végletes és olyankor egészen megmagyarázhatatlan hangulatváltásaikra. Előszeretettel csinálnak drámát a legapróbb konfliktusokból is, így velük állandóak lesznek a veszekedések és a mosolyszünetek. Jellemző rájuk mindemellett az önzés is: ha például zajongani támad kedvük vagy vendéget hívnak a közös lakásba, a legkevésbé sincsenek tekintettel arra, hogy ezzel akár zavarhatják is a lakótársakat.   

Rendetlen lakótárs

Rendetlen lakótárs (Fotó: Getty Images)

Nyilas

A Nyilas jegy szülöttei kétségkívül nagyszerű barátok, ám összeköltözni velük mégsem a legjobb ötlet. Kimondottan rendetlenek ugyanis. Nem csupán, hogy sajnálják az időt és az energiát arra, hogy rendet tartsanak maguk körül, de valójában akkor érzik magukat a legjobban, ha kissé kaotikus állapotok uralkodnak a környezetükben. Számukra ugyanis ez is az általuk oly nagyra tartott szabadság egyik megnyilvánulási formája.

Bak

A Bakok végtelenül pedánsak és a tökéletes rendezettséget, kiszámíthatóságot szeretik maguk körül. Rendkívül zavarónak tartják például, ha valamit nem ott találnak, ahol hagyták. Ebből adódóan a másokkal való együttélés kevéssé az ő terepük. Lakótársként folyton figyelmeztetni fognak a rendre és a szabályokra. Ez azonban még nem minden. Ugyanis hajlamosak ítélkezni és olyan ügyeidbe is beleszólnak, melyekhez semmi közük és a véleményüket sem kérted. 

via

Még több horoszkóp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top