nlc.hu
Horoszkóp

Nagy szerelmi horoszkóp 2022-re

Sorsfordító hónapok jönnek a szerelemben minden csillagjegy számára

Szeretnéd tudni, mit tartogat a jövő év a szerelmi életedben? Olvass tovább, és az is kiderül, mikor várhatod a sorsfordító hónapodat.

Az új év új lehetőségeket rejt a szerelem terén is, akár egyedülállóként, akár a pároddal köszöntöd. Az új év kezdete mindig alkalom az önvizsgálatra, így arra is fény derülhet, hogy min kell változtatnod, ha társat keresel, vagy ha a párkapcsolatodban szeretnél egyről kettőre jutni. A csillagok állása szerint íme a 2022-es év szerelmi jóslata, figyelj, melyik hónapban várhatsz nagyobb változást!

szerelem a hóban

A szerelem is kopogtat a következő év ajtaján / Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Jövőre fontos döntést kell meghoznod, ami a szerelmi életedet érinti. Nagyon vonzó számodra a függetlenség, de nem vagy benne biztos, hogy egy kapcsolatban megtalálod. Ugyanakkor vágysz a biztonságra is, és szeretnéd megteremteni az alapokat egy lehetséges családalapításhoz. Döntened kell, hogy mi fontosabb: a szabadságod, vagy megtalálni a párodat? Mindkét esetben áldozatot kell hoznod, te tudod, melyik éri meg.
Fontos hónapok a szerelmi életedben: május és október.

Bika (április 20. – május 20.)

Végre olyan felszabadult vagy, annyira közel kerültél önmagadhoz, mint még soha. Ez megnyitja a szívedet, és valaki máshoz is igazán közel kerülhetsz! Már januárban új lehetőséget sodor eléd az élet, érdemes már most elmélkedned, hogyan állsz az elköteleződéshez.
Ha párkapcsolatban élsz, ez az év fontos fordulópontot hoz számotokra. Tisztázni fogjátok, merre haladtok, és ki, miből vállal részt a közös célokból és életetekből.
Fontos hónapok a szerelmi életedben: április és november.

Ikrek (május 21. – június 21.)

A megújulás lesz a jelszó számodra, akár önmagadról, akár egy új szerelem beköszöntét illetően, akár a párkapcsolatodról legyen szó. Meglepő lesz számodra, hogy milyen személyiségű embereket találsz vonzónak.
A párkapcsolatodban titkokra derül fény, amik teljesen új irányba terelik az életedet. Legyél nyitottabb, spontánabb, és ne hagyd elveszni a szenvedélyt.
Fontos hónapok a szerelmi életedben: március és június.

Rák (június 22. – július 22.)

A te jelszavad a következő évre a szabadság lesz. Ha egyedülálló vagy, meg kell tanulnod, hogy ne keresd görcsösen a szerelmet. Találd meg önmagadban a szabadságot, boldogságot, és ekkor lép be az életedbe az, aki mellett önmagad lehetsz.
Párkapcsolatban pedig a párodnak adj nagyobb teret, és tapasztald meg te is, hogy milyen érzés függetlenebbnek lenni, felfrissíteni a kapcsolatot.
Fontos hónapok a szerelmi életedben: május és október.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Őrült ámokfutásba kezdesz jövőre, élvezni akarod az életet, és közben megtalálni, akivel leélheted. Sajnos nem ez lesz a megoldás, hogy megtaláld a társadat. Le kell lassítanod, és időt adni a kapcsolatok kibontakozásához. Nem biztos, hogy az első randi, vagy egy viharos éjszaka elég ahhoz, hogy dönts: érdemes-e folytatni az ismerkedést.
Ha párkapcsolatban élsz, a kommunikáción kell változtatnotok, ezzel megelőzitek a problémákat, és több zavaró dolog a helyére kerül.
Fontos hónapok a szerelmi életedben: január és augusztus.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Végletek éve jön számodra, erre már januárban fény derül. Ha egyedülálló vagy, üstökösként érkezik az életedbe valaki, aki felforgatja a tökéletesen kialakított életedet: az összeköltözés vagy a házasság gondolata riasztó lehet, de hagyd, hogy az ösztöneid vezessenek.
Sajnos a párkapcsolatodban súlyos problémák bukkannak fel, ha a mélypont már tart egy ideje, nézz szembe a tényekkel: vajon megéri-e maradni? Fájdalmas lehet a változás, de lépj, mielőtt beleroppansz.
Fontos hónapok a szerelmi életedben: január és december.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Zavaros időszak következik. Kiszámíthatatlan, furcsa kalandok, sokat ígérő randevúk, amik aztán váratlan fordulatot vesznek, de nem lesz belőlük szerelem. Csak annak adj esélyt, aki egyértelmű jeleket ad, és megadja a kellő tiszteletet.
Ha kapcsolatban élsz, egyre mélyebb kötődést és fokozódó szenvedélyt élhettek át. Szóba kerül a családalapítás is, esetleg egy költözés, ami hatással lehet az egész életetekre.
Fontos hónapok a szerelmi életedben: február és november.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Régóta vagy egyedül, ezért néha gyanakszol, ha valaki komoly szándékkal közeledik hozzád. Jövőre egy vidám, kicsit különc személy kelti fel a figyelmed, de ő is a tiéd! Ne ítélj elsőre, adj időt a kibontakozásra, és magadnak döntésre.
A párkapcsolatod egyre romantikusabbá válik, aminek titkon örülsz, de még mindig nem vagy képes teljesen megnyílni a párod felé. Jövőre a bizalmadon kell dolgoznod, ha nem tudod a társad mellett elengedni magad, rossz irányba viheti a kapcsolatot.
Fontos hónapok a szerelmi életedben: június és október.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Érzelmi hullámvasútra ülsz jövőre, amit először élvezel, de hamarosan rájössz: az egyensúly sokkal fontosabb. Abba kell hagynod az érzelmi játszmákat, különben teljesen egyedül maradsz. Ha igazán társra vágysz, a kedves, szórakoztató énedet helyezd előtérbe.
Ugyanilyen káosz uralkodik az év első felében a párkapcsolatodban is. Mindkettőtöknek alkalmazkodni kell, csak így működhet a kapcsolat. Szeretitek egymást, ez nem kérdés: ha szükséges, kérjétek szakember segítségét, mentsétek meg a köztetek lévő érzéseket.
Fontos hónapok a szerelmi életedben: március és július.

Bak (december 22. – január 19.)

Egyedülállóként nehéz helyzetbe kerülsz, bármennyire állítod, hogy nem vágysz románcra, a Valentin-nap téged is megigéz. Olyan vonzalommal találkozol, amire nem számítottál. El kell döntened, mi a fontosabb, az elveid, vagy a szerelem?
A párkapcsolatban szintén nagy döntések előtt állsz. A családalapítás kerül szóba, de nem vagy benne biztos, hogy adottak a körülmények. A szerelmedre és a családodra is számíthatsz, kérj tanácsot, beszélj őszintén az aggályaidról, és meglátod, egyértelművé válik, miként kell döntened.
Fontos hónapok a szerelmi életedben: február és november.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A következő évben változásokon mész keresztül, így változni fognak az emberi kapcsolataid és az életkörülményeid is. Ebben a megváltozott közegben új kapcsolatokra számíts, köztük több személyt vonzónak találsz. Először ismerkedj az újdonságokkal, utána vágj bele egy kapcsolat kezdetébe.
A párkapcsolatodra is kihat ez a változás, az a kérdés, hogy tudtok-e előnyt kovácsolni belőle. Mindig problémás, ha egyik fél fejlődik, a másik pedig megragad, vízválasztó hónapok jönnek, ahol kiderül, képesek vagytok-e túllendülni együtt.
Fontos hónapok a szerelmi életedben: április és szeptember.

Halak (február 19. – március 20.)

A következő éved a tanulásról, továbblépésről, fejlődésről szól. Kiegyensúlyozott, vidám, sugárzó leszel, amire sokan felfigyelnek. Lesz köztük valaki, aki hatással lesz rád, ebből a találkozásból lassan szenvedélyes szerelem bontakozik ki.
Ha már egy ideje együtt vagy a pároddal, akkor is fordulópont várható. Egy közös vállalkozás is esélyes, vagy egy gyermek érkezése, mindegyik még jobban összekovácsol titeket.
Fontos hónapok a szerelmi életedben: május és július.

(via bodyandsoul)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top