nlc.hu
Horoszkóp

A Nyilas is retteg a kötöttségektől

4 csillagjegy, akit kiráz a hideg az elköteleződéstől

Sokféle oka lehet, hogy valaki miért menekül az elköteleződés elől. Van köztük, akinek egyszerűen ilyen a természete.

Sokan egyáltalán nem az elköteleződés szándékával vágnak bele egy párkapcsolatba. Sőt, a fontossági sorrendben ez valahol leghátul szerepel. Egyeseknek életcélja megtalálni a tökéletes párt és hivatalos keretek közt is összekötni vele az életet. Mások pedig a szabadság varázslatos érzését veszítenék el, ha kijelentenék: egy életen át ezzel az emberrel leszek! 

esküvő menyasszony vőlegény

Fotó: Pixabay

Bika – amíg megérkezik az igazi

Talán furcsa őt itt látni, hiszen a leghűségesebb csillagjegy, szerető társ, nagyszerű apa. De mielőtt megtalálja a párját, valóban nem jellemző rá, hogy elköteleződést ígér bárkinek. Nem csoda, hiszen nagyon fél tőle. Mindaddig, amíg megérkezik életébe az az ember, akivel letöltené az életét. 

Ikrek – fél felfedni a gyenge pontjait

Magabiztos, nyüzsgő, hangadó, de van egy érzékeny oldala, amit fél megmutatni bárkinek. Az Ikrek a kettőssége által szereti eltúlozni a dolgokat, és a kapcsolatokban is többször megy mennyiségre, mint minőségre. Így könnyen elkerülheti a mély kötődést. Számára akkor jön el a változás, ha valakiben megbízik annyira, hogy felfedi sebezhető, érzékeny valóját.

Szűz – felforgatják az életét

Attól tart, hogy egy kapcsolat felbolygatja a világát. Az ő rendes, rendszeres világát, a szokásait. Egy ember beengedése az életébe, nagyon sok kompromisszummal és káosszal jár: fizikailag és lelkileg. Úgy érzi, nem tud élni a szokott napi rutin nélkül, a másik személye miatti kiszámíthatatlan rendszerben. Nagyon nagy szerelemnek kell jönnie, hogy átlépje a komfortzónát.

Nyilas – retteg a kötöttségtől

Egyértelműen pánikol, számára az elköteleződés egyet jelent azzal, hogy megbéklyózva élni. A függetlenség és szabadság a lételeme, abban a pillanatban szakít, ha valaki ezt egy csöppet is korlátozza vagy nehezményezi. Ha megtalálja azt az embert, akivel ugyanúgy részt vehet a kalandban vagy kedvére mehet, aki mellett jól érzi magát, szabadnak, megvan az esély, hogy változnak a nézetei.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top