Horoszkóp

10 érv bizonyítja, hogy a Bika a legnagyszerűbb társ

A Bika elragadó típus. Általában vonzó a külseje, pozitív a kisugárzása, kedves, megnyerő. A párkapcsolat, a szerelem különösen hangsúlyos az életében. A horoszkóp 10 okot sorol fel, hogy miért ő a legcsodásabb partner és szerető.

Ha Bika hölggyel randizol, egy másik univerzumban érezheted magad, amely tele van szenvedéllyel, szerelemmel, s némi kockázattal is. A csillagjegy szülötte nem csupán önzetlenül eleget tesz a vágyaidnak, hanem hihetetlenül lojális és minden igyekezetével azon van, hogy működőképessé tegye a párkapcsolatot. A Bika hölgy valóban csodálatra méltó társ. A horoszkóp 10 érvvel bizonyítja, hogy miért is.

1. A Bika roppant megértő

Nincs nála aranyszívűbb típus. A Bika hölgy szereti az élet finomságait, így szívesen vásárol trendi és ízléses holmikat, szereti a wellness-hétvégéket, vagy meglepi magát egy szép virágcsokorral. Szó sincs róla, hogy ezzel próbálná kompenzálni rossz napját, vagy érzelmi mélyrepülését, csupán szívesen kényezteti magát, amit meg is engedhet magának. Ez azt is feltételezi, hogy szereti, ha önmagára időt áldozhat, így nem kell attól tartanod, hogy állandóan rajtad lógna.

2. A Bika hölgy hűséges partner

Ha a Bika hölgy téged választ, akkor dőlj hátra nyugodtan, lazíts, biztos lehetsz abban, hogy nem megy sehova. Ha szeret, teljes szívével szeret, ő nem az a típus, aki csak játszana az érzelmeiddel. Mindenben támogat, melletted áll, ösztönöz, s mindent megtesz azért, hogy megvédjen. Ha úgy alakul, hogy a jövőt mégsem veled képzeli el, vagy úgy véli, nem tudtok együtt kijönni, nem vesztegeti tovább az idejét rád, világosan megmondja neked, s egyszerűen továbbáll.

3. A vérében van a szenvedély és az izgalom

Biztos lehetsz abban is, hogy a párkapcsolatotok nem laposodik el. A Bika ugyan szereti a megszokásokat, de nem zárkózik el az újdonságoktól sem. Amikor úgy tartja kedve, beül egy elegáns bárba koktélt szürcsölni, vagy valami meghökkentő cselekedettel rukkol elő. Nála nem tudhatod mindig biztosan, hogy legközelebb mivel rukkol elő.

4. Ha imádsz utazni, a Bika a te embered

Bár a Bika hölgynek nem esik nehezére a lakását szépítgetni s élvezni annak minden kényelmét, imád kimozdulni otthona melegéből s egzotikus helyeket felfedezni, Hosszú a bakancslistája, ahova legalább életében egyszer szeretne eljutni. Ha úgy véli, megtalálta a megfelelő partnert, szívesen meg is szervezi a közös kirándulást. Az úti célnál is fontosabb számára, hogy párjával kettesben fedezze fel az ismeretlen helyeket.

5. A Bika odavan a szépségért

A Bika hölgy mindent megtesz, hogy ragyogjon melletted. Lehet, hogy ráérősnek tűnik, mint aki legszívesebben egy jóga ruhában töltené az egész napját, miközben szürcsöli a kávéját, ám az esti randira kicsípi magát. Büszke arra, hogy a társad lehet, s nem csupán magáért öltözik ki, hanem érted is.

A horoszkóp szerint ezért annyira csodás szerető és partner a Bika (fotó: Getty)

6. A Bika meglehetősen makacs csillagjegy

Az akaratosság nem éppen pozitív tulajdonság, ám az igazat megvallva, a Bikát még ezért is lehet szeretni. Csökönyösségének köszönhetően ugyanis minden olyanért harcol, amit fontosnak tart, amiben hisz, így a párkapcsolatért is. Ennek a tulajdonságának tudatában is van, s mivel „csak” egy szerelmes nő – nem pedig a csata szereplője –, igyekszik megtalálni a kompromisszumot.

7. A Bika nem vágyik állandóan elegáns randikra

A lustálkodás a Bika egyik jellemvonása, éppen ezért teljesen beéri olyan randival is, amit otthon kettesben töltötök, s közben pizzát rendeltek és sorozatokat néztek. S bár imád izgalmas témákról beszélgetni, nem okoz neki gondot, ha párja olykor elolvasna egy könyvet, vagy szunyókálna. A lényeg, hogy mellette legyen.

8. A Bikának fontos a harmónia

A Bika az élet minden területén harmóniára törekszik, s fontosnak tartja, hogy erről párja is hasonlóan gondolkozzon. Bármilyen feszültség idegessé és boldogtalanná teheti, éppen ezért lényeges, hogy tudja, mire van szüksége a szerelmének. Párja kudarca az ő kudarca is, hiszen egy csapatnak számítanak. Éppen ezért mindent megtesz azért, hogy megoldja a felmerülő problémákat.

9. A Bika szerelme mindennél mélyebb

Társasági összejöveteleken nem a Bika hölgy áll a középpontban, s nem is ő a legmagabiztosabb csillagjegy. Lehet, hogy halk szavú, s befelé fordulónak tűnhet, ám amikor igazán szerelmes, olyan mély érzelmeket táplál a párja iránt, hogy minden rezdülését megérzi.

10. A Bika mind az öt érzékszervét beveti

Ne lepődj meg, amikor Bika párod illatos gyertyákat gyújt, s érdekes fényekkel világítja meg a lakását, szőnyegekkel vagy gyönyörű színekben pompázó textilekkel veszi körbe magát. Fontos számára, hogy te is otthonosan érezd magad ebben a környezetben.

(via minds journal)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top