Horoszkóp

2020 a Bika egyik legszerencsésebb éve

Nagyszerű lehetőségekre, szerencsés fordulatokra, szerelemre számíthat a Bika 2020-ban. A horoszkóp szerint az idei kétségtelenül az egyik legszuperebb éve lesz. Íme minden részlet!

Nagyszerű és fontos időszak kezdődik 2020-tól a Bika életében. Ez az év a stabilitás, a kiszámíthatóság, a mértékletesség, a biztonság, a megbízhatóság, a hosszan tartó folyamatok éve is. Ezek az értékek pedig különösen fontosak a Bikának. Persze, ez még nem jelenti, hogy minden előre kiszámíthatóan történik majd, sőt talán mostantól indulnak csak el a változások igazán. Viszont ezek a változások maradandók lesznek.

Gyökeres változásokra számíthat a Bika 2020-ban

Amióta az Uránusz belépett a jeledbe – először 2018. május 28-án, majd 2019. március 6-án végleg – egész új embernek érezheted magad. Mégis az életed számos területét ugyanúgy éled, mint azt megelőzően. Nem rajongsz a gyökeres változásokért, pedig az elmúlt időszakban már volt benne részed. Viszont 2020-ban úgy tűnik, sokkal rugalmasabban tekintesz a lehetőségeidre, ami több okból is nagyszerű lesz…

Uralkodó bolygód, a Vénusz február 7-én a Kos jelébe lép, ami ugyan kettős érzéssel tölt el, de az is biztos, hogy innentől beindulnak az események az életedben. Kezedbe veheted a sorsodat, és nagyon sokat tehetsz a sikerért is. Az igazi áttörésre március 8-án számíthatsz, amikor a Bika jelében együtt áll a Vénusz az Uránusz bolygóval. Ekkor bármi megtörténhet: szerelem, munka, karrier – bármilyen fordulat, amire a szívedben vágysz. Nem mellesleg rájöhetsz, mennyire értékes és szerethető ember vagy. Már önmagában ez is nagy előrelépésnek számít az életedben.

2020 különleges év lesz a Bika életében (iStock)

A Bika szerelemre találhat 2020-ban

A Vénusz meglepően hosszú időt tölt 2020-ban az Ikrek jelében, hiszen április 3-án lép be, és egészen augusztus 7-ig tartózkodik ott, hol előre halad, hol pedig retrográd mozgást végez. Utóbbi különleges lehetőség lesz majd számodra, hogy újragondold a párkapcsolatodat, s mindazt, amire igazán vágysz, vagy milyen értékek fontosak az életedben. Persze ne lepődj meg azon sem, hogy mennyi minden változik majd benned és körülötted is. Ha még keresed a párodat, szerelemre találhatsz.

Ez az év inkább felszabadít téged, ezért Bika jegyűként semmi okod sem lehet a félelemre, az aggódásra. Az is igaz, hogy kicsit hullámzó és kiszámíthatatlan lehet, de épp ezek a váratlan fordulatok teszik majd igazán izgalmassá a napjaidat. Legyél nyitott, és hidd el, hogy minden érted történik.

A mélypontok a felismerésekben segítik a Bikát

A horoszkóp szerint 2020 nemcsak örömet és boldogságot tartogat, számítanod kell rázósabb periódusra is, amikor önmagaddal küzdesz a leginkább. Ezeket a belső konfliktusokat szeptember és november között jelzik a bolygók. Ebben az időszakban a környezeteddel sem igazán találod a megfelelő hangot. Legyél óvatos, készülj fel előre, hogy könnyebben megérthesd magadat és a többieket is. Ugyanakkor ez a kihívásokkal teli időszak újabb felismeréseket tartogat, amelyekből tanulhatsz, fejlődhetsz, előre léphetsz az önismeret útján is.

A rokoni kapcsolataidban – elsősorban a testvérekre, szülőkre, unokatestvérekre vonatkozóan – hozhat érezhető változásokat 2020. Tedd a szívedre a kezedet: van mit javítanod ezeken, igaz? Nos, megkapod a lehetőségeket, mindenképpen fontos, hogy élj is azokkal. Az életed más területeire is kihat, amikor konfliktusokban élsz. Neked fontos a nyugalom, a béke, a harmónia, idén meg tudod teremteni magadnak.

Hajrá, tényleg nagyszerű év vár rád 2020-ban!

(via astrology)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top