Horoszkóp

Ilyen a Bika, amikor lángol a szerelemtől

A Bika az egyik legérzékibb csillagjegy. Számára a szerelem, a stabil párkapcsolat nagyon különleges élmény. S hogyan viselkedik, amikor lángol a szerelemtől? A horoszkóp szerint meglehetősen furán...

A Bika mindent birtokolni akar. Nagyon ragaszkodó típus, nem mellesleg rendkívül makacs. A szerelemben sem viselkedik másként. Sőt, időnként pokolian fanatikus tud lenni. Számára a szex abszolút prioritást élvez a párkapcsolatban: ahol jó a szex, ott marad hosszú távon is. De nemcsak ennyit jelent neki a valódi szerelem.

A Bika hűséges, amíg igazán szerelmes

A Bika életében a hűség elsődleges, ennek ellenére időként előfordulhat, hogy hajhássza az érzéki örömöket. Titokban teszi persze, nehogy veszélybe sodorja stabil és biztos házasságát. Neki ugyanis a biztonság és az érzékiség egyaránt fontos. Egyik sem lehet meg a másik nélkül. Ha meg akarod tartani a szerelmét és a figyelmét, eszedbe se jusson az olyan érzelmi játszma, hogy egyszer megkaphatsz, máskor nem. Ő ugyanis, látszólag nem veszi zokon mindezt, csak épp ilyenkor keresi a titkos szerelmi kapcsolatokat.

A Bika uralkodó bolygója a Vénusz, ezért ő hihetetlenül romantikus csillagjegy. A régimódi, regényes romantika híve, hiszen tiszteli és követi a hagyományokat. Őszintén hisz a jegygyűrű és a hófehér menyasszonyi ruha szimbólumában. Szeretetnyelve az érintések és az ajándékozás, amikor igazán szerelmes nagyon sokszor öleli meg, halmozza el kisebb-nagyobb ajándékokkal a párját. S mivel nagyon fontos neki a biztonsága, érzelmileg és anyagi téren egyaránt, ritkán kockáztatja a párkapcsolatát. Persze, nincs kizárva, hogy egymást követik a szexuális kalandjai, de a stabil párkapcsolata mindig szent. A maga módján. Felelősségérzetének és biztonságvágyának köszönhetően az olyan párkapcsolatból sem lép ki, mely régen elveszítette a varázsát, a mély érzéseket.

Ilyen a Bika, amikor igazán szerelmes (iStock)

A Bika őrjítő a szerelemben

A Bika egyszerűsége, makacssága, túlzott ragaszkodása néha őrjítő. A párkapcsolat leginkább fizikai közelséget jelent neki, ezért általában nagyon nehéz vele mélyebb dolgokról beszélgetni. Szó szerint értelmez mindent, neki fölösleges utalásokat tenni bármire is, mert nem érti. Mindent készpénznek vesz, de ő maga is nagyon nyersen és egyenesen fogalmaz. Az érzelmi zsarolást egyszerűen gyűlöli, ha valamivel ki lehet hozni a sodrából, ezzel biztosan.

Bosszantó vele kapcsolatosan, hogy egyszerűen nem vesz tudomást a felgyülemlő rejtett indulatokról, amelyek pedig jócskán alááshatják a legerősebb párkapcsolatot is. Egyszerűen csak azt látja, ami a kirakatban van. A külsőségekre figyel. Végtelenül kedves, gyengéd és szeretetteljes tud lenni, de nem akar szembenézni a felszín alatt megbújó problémákkal.

A Bika a szerelemben is birtokol

A Bika mindent és mindenkit birtokolni akar. Partnere csak az övé, úgy őrzi, mint valami különleges ereklyét. Ezt gyakran demonstrálja társaságban is. Ha nyugodt, békés és a hűségen alapuló párkapcsolatra vágysz, nagyszerű partnerre találhatsz benne. Ellenben, ha fontos a szabadságod, a függetlenség, könnyen lehet, valóssággal megfullaszt a ragaszkodása, a szerelme.

A Bika nagyon türelmes, de ez nem jelenti, hogy ne lehetne őt is felbosszantani. Hosszasan tűr, aztán a legváratlanabb pillanatban robban. Jobb, ha nem ismered meg erről az oldaláról. A szerelméhez folyamatosan tűzre van szüksége. Az olyan párkapcsolatban érzi magát igazán jól, ahol megkapja a figyelmet, az odaadást, az érzelmi melegséget, a szexualitást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top