nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy eltaszítja a szerelmet

Ezért szabotálja 3 csillagjegy a párkapcsolatot

Nagyon vágynak a szerelemre, mégis úgy alakítják a dolgokat, hogy ők maguk taszítják el a párjukat. Miért teszi ezt a három tűz elemű csillagjegy?

Meg kell tanulni felülkerekedni a jellemhibáinkon, és tudomásul kell venni, hogy fejlődni mindig lehet.
Amikor valakire rátalál a szerelem, és mégis szabotálja a párkapcsolatát, a lelke mélyén rejlő félelmek állnak a boldogság útjába.

szerelmes nő elutasító férfi

Fotó: Unsplash

Kos: nem hisz magában

Meglepő, hogy mi lakozik a Kos lelke mélyén. Ő maga egy derűs, optimista ember, de mégis képes magát addig nyomasztani negatív gondolatokkal, amíg el nem hiszi azokat. Annyira meg akar felelni, hogy nem érzi magát elég jónak a párjához, végül az önbeteljesítő jóslat célba ér. Egyre többet hibázik, egyre jobban eltaszítja őt: pedig nagyon vágyik a szerelemre.

Oroszlán: ő nem lehet gyenge

Nem képes elfogadni, hogy az érzékenység nem egyenlő a gyengeséggel. Nem meri megosztani az érzéseit, és a leggyengédebb helyzetekben is csak keménykedik, fölényeskedik. Pedig nagyon közel áll a tökéletes kapcsolathoz, csak engednie kell. Ha egyszer végre megnyílik, és teret ad a másiknak, rájön: teljesen feleslegesen játszotta meg magát.

Nyilas: inkább menekül

Retteg a felelősségvállalástól, az elköteleződéstől. Lehet, hogy már elszalasztotta az igazit, hiszen soha nem mert ott maradni egyik választottja mellett sem. Az a meggyőződése, hogy őt birtokolni akarják, és béklyóba kötni. Pedig így nem találhat rá a szabad, végtelen szerelem. Ha egyszer megtanul bízni, csodálatos érzésekben lesz része neki és párjának is.

(via elitedaily)

Ez is érdekelhet őszi szerelem tóparton Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top