nlc.hu
Horoszkóp

Ezért szakítanak a csillagjegyek

Ez az utolsó csepp a szakításhoz: a párod horoszkópja szerint

Mitől szakad el a cérna a te párodnál? A csillagjegye elárulja.

Ha egymásnak teremtett titeket az ég, túllendültök a problémákon. De jobb egyből tisztában lenni, hogy mi vár rád a párkapcsolatban – készülj fel, küzdj érte!

szomorú nő

Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Ha nem bírod ki, hogy ne korlátozd, ő sem fogja kibírni: és lelép. Hatalmas önállóságra és térre van szüksége. Amikor visszafogja valaki, és nem tud céltudatosan törtetni, szinte megfullad.

Bika (április 20. – május 20.)

Ragaszkodik a terveihez, elképzeléseihez, és nagyon kizökkenti őt, ha váratlanul átszervezed az életét. Először csak nyel, de néhány alkalom után nem bírja tovább, ennyi volt!

Ikrek (május 21. – június 21.)

Az unalom a kapcsolatotok gyilkosa. Ha nem érzi elég izgalmasnak, változatosnak melletted az életed, hamarosan váltani fog. Ezért néha még flörtölni is hagyd őt, te leszel a nyertese.

Rák (június 22. – július 22.)

A legérzelmesebb csillagjegy, aki gyengédségre, kötődésre és biztonságra vágyik. Változhat körülötte a világ, nem érdeklik az anyagiak sem – de ha oda az érzelmi biztonsága melletted, szakítani fog.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Csodálni, dicsérni, támogatni kell őt, de mindez természetes egy párkapcsolatban. Viszont emellett tilos a kritika! Ha nem bírod szó nélkül hagyni, ami nem tetszik, ő sem sokáig bírja veled.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Nagyon fontos számára a kommunikáció a kapcsolatban. Mindent elmond és mindenről kikéri a véleményedet. Ha úgy érzi, süket fülekre talál, és csak ő igyekszik: ez a kapcsolat nem tart soká.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Csakis teljes szívből szeret, és végsőkig őszintén beszél az érzelmeiről. Amint a legkisebb gyanú felmerül, hogy te nem érzel ugyanígy, esetleg kihasználod, éktelen haragra gerjed. Joggal, és egyértelmű, hogy szakítani fog.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Rettentő féltékeny társ, de elnyerhető a bizalma. Vele ki kell építeni a bizalmi kapcsolatot, de éppen ezért csak egyszer játszhatod el. Ha megcsalod, ha flörtölsz mellette, számíts rá: ennyi volt!

Nyilas (november 22. – december 21.)

A függetlenség a mindene, végtelenül szabad lélek. Nem lehet korlátozni, szabályozni, sem magadhoz láncolni. Amint ezzel próbálkozol, hatalmasat csalódik, és tovább áll.

Bak (december 22. – január 19.)

Mindig határozott céljai vannak, és el is éri azokat. Sokszor azért küzd, hogy a szeretteinek biztonságot teremtsen. Kompromisszumra kész, de ha megkérdőjelezed a céljait, vagy az értékrendjét, nem te leszel számára az igazi.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Rendkívül intelligens, izgalmasan különc. Az elvei mellett mindig kitart, és pontosan megtervezi az életét. Hasonló társra vágyik, így két ok miatt szakít: ha nem vagy elég okos, vagy hátráltatod a céljait.

Halak (február 19. – március 20.)

Törékeny, érzékeny lélek, akinek szüksége van egy társra, aki a valóságban él. Ha nem vagy vele elég türelmes, vagy kineveted az álmait, azzal összetöröd a szívét. Ilyenkor ez a mimóza képes keményen szakítani!

(via relrules)

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top