nlc.hu
Horoszkóp

4 csillagjegyre őrült hatással van a románc

Ezek a pasik kifordulnak magukból, amikor szerelmesek

Néha egy kemény férfi erőteljes kisugárzása elrettentő lehet. Egészen addig, amíg beléd szeret, és teljesen más arcát mutatja.

Amit mi, nők néha játszmának gondolunk a pasik részéről, sokszor nem más, csak bizonytalanság. Néhány férfi fél beszélni az érzéseiről, míg mások nem is tudják, hogyan mondják el. De te mégis tudod, hogy ha a négy csillagjegy egyike fülig beléd szeretett.

szörfös pasi

Fotó: Unsplash

Rák: belehátrál a szerelembe

Amikor a legbelső titkait, félelmeit is megosztja veled, biztos lehetsz benne, szerelmes beléd. Ugyanis a végsőkig óvatos, mert nagyon fél a csalódástól. Lehet, hogy beléd zúgott, de eleinte nem látod rajta. Csak akkor engedi el magát, ha biztosan tudja: őszinték a szándékaid. 

Szűz: játssza a közömböst

Szeret mindig magabiztosnak mutatkozni, akit nem tesz sebezhetővé egy kis szerelem. Így ha azon kapod, hogy titokban olvadozik érted, majd semlegesnek mutatkozik, csupán az érzelmeivel hadakozik belül. Adj neki időt, amíg belelazul. Nagyon szeret, de idő kell neki, amíg beismeri.

Skorpió: drámai módon szeret

Szenvedélyes szerelmes, és megijed, ha nem érzi tőled is a lángolást. Ilyenkor jöhet a dráma, az érzelmi játszmák – aminek végén a karjaiba omlasz. Ne ijedj meg a hevességétől, amint biztos lesz kettőtökben, marad a megbízható lángolás.

Vízöntő: harcol az érzelmekkel

Nagyon nehezen mutatja ki az érzelmeit, pedig belülről szétfeszíti a szerelem. Figyelmessége árulkodó jel, a világot hordja a lábaid elé. Önzetlen és gyengéd, rengeteg ölelés és csók árulja el a szavai helyett: imád téged.

(via HP)

Ez is érdekelhet szexi telefonáló nő blézerben Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top