nlc.hu
Horoszkóp

4 csillagjegy szívét meglágyítja a szerelem

Kemény pasik a horoszkóp szerint, de a szerelemtől elolvadnak

Van pár csillagjegy, akikről az erő, a törtetés és a hatalom jut eszedbe. De amikor a szerelem rózsaszín köde a szemük elé hull, mintha egy másik személyiségük jönne elő.

Ezek a férfiak egytől-egyig a nehéz esetek. Akiért harcolnak a nők, és felnéznek rájuk a férfiak. Kitartóak, vagy éppen kalandvágyóak. Olyan életet élnek, amit sokan irigyelnek. De van egy gyenge pontjuk: a szerelem. Bár a legtöbben kívülről még ilyenkor is a nehézfiút látják bennük, otthon doromboló kiscicaként bújnak a párjukhoz.

menő pasi vitorláson

Fotó: Unsplash

Kos: irányítóból irányított

Természetesen nem bújik ki végletesen a bőréből, de önmagához képest néha rá sem ismerni. A céltudatos, kontrollmániás vezető, egyszer csak kompromisszumokra is képes, sőt, irányítható! De csakis otthon, a szerelme által. A munkában, sportban továbbra is megmarad az a Kos, akit eddig is ismertünk.

Bika: biztonsági játékosból bevállalós

Mindig szerette az érzéki élvezeteket – a szerelmeskedést, ételt, italt. De a biztonság minden téren mindig fontosabb volt nála, soha nem veszítette el a hidegvérét. Bezzeg ha szerelmes! A szenvedély meglepő helyzetekbe sodorja, amit ő önként vállal. Kalandok, kockázat: egy új arca mutatkozik meg.

Nyilas: elköteleződik a szerelem mellett

Ő, aki arról híres, hogy gyűlöli a kötöttségeket, egyszer csak megállapodik. Minden rendben vele? A legnagyobb rendben! A szabadságvágya korlátlan, és mégis, csodák csodája, megállapodik. Akkor ilyen, ha megtalálja a nagy őt, az igaz szerelmet. Persze akkora kompromisszumok nincsenek: a párja mindig nagyon hasonló személyiségű.

Bak: felolvad a hűvös szív

Hideg fejű, néha érzelemmentesnek tűnő, karrierista fickó. Fontos számára a klasszikus értékrend: családját, kollégáit és partnerét is nagyon megbecsüli. De az igazi változás a nagy szerelemmel érkezik az életébe. Amikor lángra lobban, egy olyan szenvedélyes lovag bontakozik ki, akit senki nem sejt a Bak álarca mögött.

(via HP)

Ez is érdekelhet szerelmespár tengerparton nyári szerelmi horoszkóp Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top