nlc.hu
Horoszkóp

A Bika a hűtlenségen kívül bármit megbocsát

Ettől fél 3 csillagjegy a kapcsolat kezdetén

Egy kapcsolat mindig megkövetel némi megalkuvást. Mindenkinek máshol van a határ, de egy biztos: előre rettegve a rossztól nem lehet új kapcsolatba kezdeni.

Ha már neked is feltűnt, hogy nem alakulnak túl jól a szerelmi ügyeid, ideje szembenézni a félelmeiddel. Mitől tartasz, ami ennyire hátráltat? A csillagjegyed segít tükröt tartani, élj a lehetőséggel.

randevúzó pár

Fotó: Unsplash

Bika (április 20. – május 20.)

Amikor új kapcsolat szövődik, nem bírsz szabadulni a megcsalás gondolatától. A hűség a mindened, a hűtlenségen kívül bármit képes vagy megbocsátani. A saját elveidhez és másokkal szemben is mindig hű voltál, de sokszor nem ezt kaptad vissza, ezért félsz most is. Ne tesztelj, tanulj meg bízni, eljön számodra az igazi.

Rák (június 22. – július 22.)

Mindennemű csalódás félelemmel tölt el. Félsz a fájdalomtól, kritikától, attól is, hogy nem alakul jól a párkapcsolat. Már a szerelem kezdetén felkészíted magad, hogy össze fog törni a szíved, és megbántódsz. Sajnos így nem tudod önmagad adni, és előbb vagy utóbb történik valami, ami téged igazol. Lépj ki az ördögi körből, engedd el magad.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Elképesztően magasak az elvárásaid. Magaddal szemben ezt megengedheted, de ha nem vagy képes kompromisszumra másokkal szemben, sorra elveszíted a próbálkozókat. Félelemmel tölt el, hogy alább kell adni az igényeidből, és az is, hogy valaki összekuszálja a tökéletes világodat. De ha eljön a mindent elsöprő szerelem, az is kiderül: vannak kevésbé fontos dolgok, amiket könnyedén elengedsz a kapcsolatért.

(via relrules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top