nlc.hu
Horoszkóp

Az egyik legjobb férj lesz, ha nem játszmázik a Rák

7 jel, hogy a Rák férfi csak játszik veled

A lányos anyák álma, hűséges, gondoskodó társ. A legjobb férj-alapanyag, szerető apa. Hol lehet mégis hiba a Rák férfiban?

Rengeteg jó dolog mondható el a Rák jegyű partneredről. Például ő az egyike azoknak, akiből a legjobb férj válik. De van valami, ami nagyon zavaró benne. Szereti tesztelni az érzéseidet, ez a játszma pedig egy idő után borzasztó idegesítő. Miközben a legjobb barátod és romantikus szerető egyben, egy haragtartó, érzékeny és sértődékeny fickó, akivel időnként nagyon nehéz. Jöjjenek a jelek, amire figyelned kell.

szörfös férfi tengerparton

Fotó: Pixabay

1.  Távolságtartó és rideg

Ha hűvösen és távolságtartóan viselkedik, akkor megvan az első jel, hogy valami nem stimmel a Rákkal. Két lehetséges oka van a viselkedésének: az egyik, hogy nem érdekled már annyira, a másik, hogy éppen teszteli a reakciódat. Ez utóbbit akkor csinálja, ha magasabb szintre lépne veled, de előtte tudni akarja, te is komolyan gondolod. Furcsa módszer, de ha maradni akarsz, tisztázd vele.

2. Falakat húz maga köré

Bezárkózik és úgy érzed, egy ideje nem tudsz róla semmit. Ez is a tesztjei egyike. Ha faggatni kezded, rontasz a helyzeten. Ha eléggé szereted őt, hagyd a csudába, és ő maga fogja lebontani, amikor már nagyon vágyik rád.

3. Egyedüllétre vágyik

Az első randik után folyton veled akart lenni, nem bírja nélküled. Most pedig hirtelen magányra vágyik… ez nem jellemző a Rákra. Kérdezz rá nyugodtan, tudsz-e bármiben segíteni. Ha nem válaszol, ne nyaggasd. Döntse el, mit akar, majd te is, hogy kérsz-e a játszmáiból.

4. Kizár az életéből

Blokkolt a közösségimédia-felületeken, és a hívásaidra, üzeneteidre sem válaszol. Ez sajnos egy olyan jel, ami e legrosszabbra figyelmeztet. Nincs elég mersze, hogy kiálljon eléd? Nem ezt érdemled! Szembesítsd vele, hogy nem vagy a játékszere, majd ints búcsút neki.

5. Nem tudod, mit érez valójában

Ez szintén rossz jel. A szerelmes Rák gyengéd, a tenyerén hordoz, egyértelműen tudtodra adja, csak téged akar. Ha fogalmad sincs, mit akar tőled a pasi, felejtsd el. Nyugodtan vesd a szemére, hogy ez egy óvodás módszer, de neked ehhez drága az időd. Nem érett még meg az őszinte kapcsolatokra.

6. Ingadozó a hangulata

Fogalmad sincs, mit csináltál rosszul… de a párod néha a legapróbb dologtól is tiszta ideg. Aztán váratlanul kedves, kompenzál. Majd kezdődik előröl. Sajnos ez sem vezet túl jóra, egy ilyen hangulatember mellett folyton stresszben leszel. Ha nem tudja elmondani mi a baja, keressen egy bokszzsákot. Te semmiképp nem leszel az neki!

7. Hazugságon kapod

Itt a vég. Több részlet nem stimmel, furcsán viselkedik… Olyan érzésed van, mintha nem te lennél az egyetlen nő az életében. Egyik nap azt mondja, egy haverjával volt, másnap azt, hogy a szüleinél. Egyre több hazugságon kapod, kezd eleged lenni. Ez már túl van a játszmákon – hülyének néz és semmibe vesz. Bármilyen szuper fazon a Rák, ez az ember nem a te életed szerelme lesz. Ne pazarolj rá több időt, keresd meg az igazit!

(via herway)

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top