nlc.hu
Horoszkóp

Így kezeli az egyéjszakás kalandokat ez a három csillagjegy

3 pasi csillagjegye, ha csak szexre vágysz

Vágysz a testiségre, viszont nem akarsz bonyodalmakat. Megtudhatod, mire számíthatsz ettől a három csillagjegytől, ha futó kalandról van szó.

Nem lelketlen perszóna az a nő, aki szexnél semmi többet nem akar. Mindannyian voltunk már kemény szakítás után, amikor a sebek éppen behegedtek. Vagy jóval utána, de még mindig padlón heverő önbizalommal. Ilyenkor egy jól célzott egyéjszakás kaland kiváló gyógyír lehet. Persze, ehhez is ki kell fogni a megfelelő hímneműt. A különböző csillagjegyek így állnak hozzá.

szexi telefonáló nő blézerben

Fotó: Unsplash

Bika – az élvezetek érdeklik és lelép

Úgy fog viselkedni, mintha évek óta együtt lennétek. Pedig csak pár boldog órát adsz neki az életedből. Egyből eldönti majd, hogy mi lesz a következő lépés – mert ő úgyis jobban tudja nálad, hogy mi a jó neked. Hiszen annyira ismer… Sajnos nem törődésből teszi, ne dobbanjon nagyot a szíved. Igazából őt is csak a szex érdekli, és mellé jó sok ital. Egy igazi hedonista, amint megkapja mindezt, tovább áll. Vedd tudomásul, és ebből hozd ki vele a legjobbat!

Szűz – a szex az nem kapcsolat

Bűbájosan megnyerő fickó, simán levesz a lábadról. De bármennyire is igyekszik elcsábítani, pillanatig se gondold, hogy éppen kapcsolatra vadászik. Úgy értékeli a helyzetet, hogy te vagy a szerencsés, amiért megkaphatod őt, és azzal is gondja van, hogy hol kezdődik egy szerelmi kapcsolat, és hol ér véget egy futó viszony. Amint úgy érzed, megkaptátok egymástól azt az örömöt, amit akartatok, a problémás rész előtt ints búcsút alkalmi barátodnak.

Nyilas – biztos társ a kalandban

Feléd fordulva a világ legcsodásabb bókjait mondja a szemedbe. Amikor pedig elfordulsz, a hátad mögött ülő nőre kacsint. Tessék?! Ne foglalkozz vele. Az érzelmek nem az ő terepe, de most nem is készülünk mélyebb kötődésre, ugyebár. Szexi pasas, minden nőnél bepróbálkozik, és szívesen él a kínálkozó lehetőségekkel. Már pedig, most te vagy a kínálat, és a fogyasztás a lényeg! Bármit ígér, soha nem fog hívni. Ne is add meg neki a számodat, épp addig élvezd ki a helyzetet, amíg becsukod magad után az ajtót.

(via herway)

Ez is érdekelhet csók Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top