Horoszkóp

Ők a legszexisebb csillagjegyek

Szexinek érzed magad, ugye? Érezd is, pláne, ha olyan szerencsés vagy, hogy még a csillagok is segítenek. Ha eddig nem voltál tisztában vonzerőddel, és ebbe a három csillagjegybe tartozol, akkor kalandra fel!

Minden csillagjegynek megvan a maga vonzó oldala. Egyeseknek iszonyat erős szexuális vonzereje van, másoknak pedig olyan sziporkázó személyisége, hogy az mindenkit a bűvkörébe ránt. De ha kifejezetten a szexről beszélünk, van három csillagjegy, akikre ujjal mutogathatunk. Ők a legszexibbek az összes közül.

csók

Fotó: Pixabay

1. Skorpió (Október 23. – November 21.)

A Skorpió egyértelműen a leges-legszexibb csillagjegy. Ha összejössz egy Skorpió jegyűvel, számíts az ősrobbanásra. Szexuális energiája csak úgy sugárzik. Ha épp nem a legelőnyösebb a külseje, akkor is van benne valami ellenállhatatlan. Különleges erejével megragad, rabul ejt, és nem enged 0 amire titkon számítasz. A Skorpió olvas a gondolataidban, ha nem is mondod ki a vágyaidat, ő tudni fogja, mit kezdjen vele. De figyeld, mit kívánsz, ő legtitkosabb fantáziádat is beteljesíti.

 2. Halak (Február 19. – Március 20.)

Az álmodozó és kreatív Halak fantáziája végtelen. Nem fogsz unatkozni vele, és nem tudod meglepni sem. Sajátossága, hogy képes olyan izgalomban tartani, mint senki más. Kacér természete és önzetlensége csodás párosítás, ő mindent megad neked. Szerencsédre a Halak célja, hogy minden téren kielégítse a partnerét. Igazi főnyeremény, ugye? A lágy természete mellett olyan biztonságban leszel majd, hogy valójában többet adsz neki magadból, mint amennyit valaha adtál volna.

3. Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Valójában az Oroszlán nagyon hasonlít a Halakra. Kétféle Oroszlán van. Az egyikük kizárólag a középpontban érzi jól magát. Ő az, aki az ágyban a teljesítményre megy. Ez rosszul is elsülhet, mert ha túlzottan magára figyel, egy idő után elfelejti, hogy te is részese vagy a dolognak. Viszont, ha jól jön ki a lépés, olyan élményben lehet részed, amit nem akarsz soha abbahagyni. A másik típusú Oroszlán elbűvölő, és téged akar a középpontban tudni. Ha vele bújsz ágyba, minden rólad szól majd, egyetlen célja lesz: megadni bármit, és a lehető legnagyobb beteljesülést. Az Oroszlán képes egy mosollyal levenni a lábadról, de lássuk be, nem is akarsz ellenállni neki!

(via HerWay)

Ez is érdekelhet szerelmesek Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top