Horoszkóp

Így okoz gyönyört ez a 4 csillagjegy

A párod fejébe nem láthatsz bele, de a csillagjegye elárul róla egyet s mást. Például, hogyan szerezz neki olyan örömet, amit majd kamatostul kapsz vissza. Csak bírd szusszal.

Az egyes csillagjegyeknek eltérő a szexuális étvágya. De ha figyelembe veszed, kinek mi a titkos gyengéje, és belemész a játékba, te jössz majd ki végül belőle győztesen és persze jóllakottan. 

Lehettek kapcsolatban, vagy csupán a testi vonzalom hoz össze titeket, a fantázia beteljesítése mindkét ember számára maradandó élmény lesz. Próbáljatok ki izgalmas új dolgokat – de kizárólag addig a pontig, amíg testileg-lekileg mindkettőtöknek jól esik. 

szerelmesek

Fotó: Pixabay

Oroszlán – hízelegj, és dorombolni fog

Egyértelmű, hogy mindig a figyelem középpontjában akar lenni. A kedvenc fantáziája, hogy az előjáték, a szeretkezés és beteljesülés minden pillanata kizárólag róla szól. Hatalmas örömet szerezhetsz neki, ha izgató öltáncot lejtesz, cserébe millió bókkal kedveskedik.

A hízelgés a mindenük, így bármikor feltüzelheted, ha megsúgod neki, milyen vonzó, jóképű, és egyszerűen ellenállhatatlan. Te fogod learatni a befektetett munka édes gyümölcsét.

Szűz – a kis perverz

A Szűz titokban olyan dolgokra vágyik, amit nem csinálsz a mindennapok során. Ez meglepő lehet a szelíd Szűzzel kapcsolatban, de semmin ne csodálkozz, ha éppen ezzel a csillagjeggyel sodor testi kapcsolatba az élet. 

A fantáziájában mindenféle fétiseknek és játékszereknek is helye van, persze gondosan ügyelni fog arra, hogy neked jó legyen. Minden azon múlik, te meddig szeretnél elmenni vele a gyönyör útján.

Mérleg – akinek egy nem elég

Az édeshármas gondolata nem hagyja nyugodni őt. Ez a kártya bármikor előhúzható, a Mérleg majd’ megvadul a hallatán. Mivel nagyon gondoskodó, és szinte olvas mások gondolataiban, pontosan tudja, mire vágyik a partnere. Vagy ha egyvalaki nem elég neki, akkor a partnerei… 

Mivel ez a játszma kétes kimenetelű lehet érzelmileg, a Mérleg nem teszi kockára kettőtök kapcsolatát. Viszont mesélni, elképzelni, és gondolatokkal játszani bármikor lehet. Az is éppúgy feltüzeli majd.

Skorpió – a gyönyörgép

Arról fantáziál, hogy minél gyorsabban a csúcsra juttat, és lehetőleg minél többször és többször. Olyan élvezetet szeretne okozni a neked, csupán az érintéseivel, amitől sikítasz, és könyörögsz neki, hogy folytassa, még, még!

A Skorpió vonása, hogy mindig fejlődni akar, és tanulni a múltja hibáiból. Így az is lehet, hogy felidézi az előző kapcsolatait. Ezt ne vedd zokon tőle, így akar rájönni, mit csinálhat még jobban a szexben. Mert számára a te élvezetednél nincs semmi izgatóbb.

(via HerWay)

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top