Horoszkóp

4 csillagjegy, aki állandóan szexelni akar

Ők azok, akiknek a szex ugyanolyan fontos, mint a levegő. A négy csillagjegy, akinek mindenki másnál fontosabb: hogy bárhol, bármikor, bárhogyan szerelmeskedni tudjanak.

A szex éltető eleme ennek a négy csillagjegynek. Ha velük hoz össze a sors, ne lepődj meg, de sok mindennél fontosabb lesz, hogy minél több időt legyetek kettesben, ruha nélkül. Neked nincs más dolgod, mint élvezni… a kivételes helyzetet.

szexi

Fotó: Unsplash

Vízöntő – a szexi hippi

A Vízöntő egy igazi hippi. Szeret félmeztelenül járkál a lakásban, meg ahol megteheti. Ha mindehhez még egy kicsit fokozhatja a tudatállapotát, végképp jól érzi magát. A hatvanas években kellett volna születnie, a Vízöntő idején, amikor igazán szabad volt a szerelem, és egy cseppet veszélytelenebb. Olyan felfokozottak állandóan, hogy elég egy csettintés nekik, és a maradék ruha is repül. Egész egyszerűen szexuálisan felfokozottak, és nem fojtják vissza a vágyaikat. Szeretik a hosszas, változatos, izgalmas szeretkezést. Ráadásul nagyon is értik a dolgukat…

Bika – nem bírja magát visszafogni

Egy igazi bestia az ágyban. Amint valamiről – azaz bármiről – eszébe jut a szex, elkezd fantáziálni. Pillanatokon belül olyan izgatottá válik, hogy nem bírja türtőztetni magát, és cselekedni fog. Ha nem sikerül ilyenkor gyorsan megkapnia az édes kielégülést, dühös lesz és megőrül. Ne akarj találkozni a feldühödött Bikával, ilyenkor igazi fúria. Viszont ha a párja teheti, inkább mondjon le egy megbeszélést, hogy hazarohanjon hozzá: végül is egészségügyi vészhelyzet van! Ha bárki egy Bikát tervez elcsábítani, készüljön fel. Élete legjobb szexuális élményében lesz része, csak bírja szusszal.

Mérleg – a legtöbb szex várományosa

A higgadt és fegyelmezett Mérleg teljesen megközelíthetetlennek tűnik, nemhogy egy szexgépnek. Természetesen csak addig látszik ilyen hűvösnek, amíg el nem kapja a hév. Abban a pillanatban, hogy megindul a vére és elkapja a hév, levetkőzi a hidegvérét, a gátlásait, és reményei szerint a ruháit is. Ilyenkor nem számít nekik semmi, csak hogy megkapja a jussát. Mielőbbi orgazmust akar, éjjel vagy nappal, az autóban vagy a liftben. Ő nem válogat az időpontok és helyszínek között, és persze ha nem él párkapcsolatban, a partnerek között sem. Ő kapja a legtöbbet szexelő csillagjegy kitüntető díját.

Bak – gyorsan, észveszejtőt

A Bak némileg aggodalmas, kicsit ideges személy, aki mindent szeret előre kiszámítani. Szereti, ha minden úgy történik, ahogy ő azt előre eltervezte. Így a szexben nem túl spontán, de imádja az extrém, különleges dolgokat. Ha valaki olyan szerencsés, hogy vele keveredik viszonyba, eszeveszett jó szexre számíthat. A legmegfelelőbb kapcsolat számára egy „barát extrákkal”, azaz valaki, akit jól ismer, jókat kufircolhatnak, utána pedig mindenki megy a dolgára. Pláne, ha épp kedvenc témájára szottyan kedve, egy gyors numerára, a quickyre. Erre bármikor kapható, egy ebédszünetet is szívesen koronáz meg egy izgalmas szexdesszerttel.

(via herway)

Ez is érdekelhet szexi Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top