Horoszkóp

4 csábító fantázia a szerelmed horoszkópja alapján

Kos, Bika, Ikrek, Rák - ha kedvesed ezek egyike, olvasd el, milyen izgalmas fantáziával tudod még jobban felcsigázni. Utána pedig hagyd magad elcsábítani!

Ha szerelmed a Kos, Bika, ikrek vagy Rák csillagjegyben született, így teheted még forróbbá a közelgő őszi estéket!

csók

Fotó: Unsplash

Kos – ragadjon el

Imádja annak a gondolatát is, hogy rajtakaphatják valahol… így ne lepődj meg, ha Kosod merész helyeken akar szeretkezni veled. Mindig is arról álmodott, hogy nyilvános helyen csinálja, a kockázat csak fokozza a vágyát. Ha szeretnéd beteljesíteni az álmait, kezdd kicsiben – foglalj egy hotelszobát, hívd el a kedvesed, majd az ablaknál állva suttogd a fülébe, hogy valaki biztosan figyel az utca túloldalán… az őrületbe fogod kergetni!

Bika – majd’ megesz

Ha valamilyen módon sikerül Bika szerelmed számára vegyíteni az étel és a szex élvezetét, akkor te vagy neki a megtestesült tökély! A Bika imádja a kényeztetést az asztalnál és az ágyban egyaránt. És mindezt úgy akarja, hogy egy cseppet se kelljen dolgoznia érte. A titkos fantáziája, hogy valaki kérdés nélkül teljesíti minden kívánságát. De azért készülj fel mindenféle ehető-iható finomságokkal: eper, pezsgő, csoki, tejszínhab – mindegyik jól jöhet!

Ha készen állsz a féktelenségre, vágj bele vele – nem fogsz csalódni, egy icipicit sem.

Fotó: Pixabay

Fotó: Pixabay

Ikrek – végtelen változatosság

Az Ikrek fantáziái a legvadabbak. Nincsen különösebb vágyálmuk, de amit csinálsz vele, az tartson jó sokáig, legyen örömteli, és vad.

Persze az Ikrek nagyon kreatív a hálószobában, és bármilyen ötlettel is áll elő, életed legszebb órái között lesznek a vele töltöttek. Kacagtatóan izgató párnacsata, bizsergető jégkockák, vagy éppen vízfestékkel testedre festett csiklandóan absztrakt minták… ez mind belefér az eszköztárába. Vésd az eszedbe: soha nem fogsz unatkozni egy Ikrek mellett!

Rák – érzelmes élmények

A Rák körül minden az érzelmekről és érzésekről szól. Nincsenek különösebb vágyálmai, csak annyit szeretne, hogy ami történik, az legyen mély és érzelmes. Partnerét szeretné boldoggá tenni, sőt, a legboldogabbá a világon, így van ez szerelmeskedés közben is: amire az vágyik, a Rák beteljesíti.  

Persze készíthetsz illatos-habos fürdőt gyertyákkal, rózsaszirmokkal, romantikus lelke olvadni fog. De saját érzéki örömötök jelenti majd számára magát a beteljesült fantáziát.

(via HerWay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top