nlc.hu
Horoszkóp

Szerelmi horoszkóp 2021 őszére

Itt a nagy szerelmi horoszkóp 2021 őszére!

Nyáron minden könnyedebb. A napsütésben a párkapcsolati problémák is háttérbe húzódnak, és az egyedülállók is nyitottabbá válnak új kapcsolatokra. De kinek mit hoz az ősz?

Az őszi szerelmi horoszkópból kiderül, mi vár rád idén szeptembertől. A nyár elillan, alig maradt belőle pár nap, de az érzelmek nem ismerik a naptárt, a szerelem és a párkapcsolat bárki számára hozhat meglepetéseket.

őszi szerelem tóparton

Az őszi szerelem harmonikus és hosszan tartó lesz / Fotó: Unsplash

Kos (március 21. – április 19.)

Az ősz nem lesz a legszerencsésebb időszak számodra. Ha kapcsolatban élsz, november elejéig sajnálatos félreértések miatt folyamatos vitáitok lesznek. Ha addig nem sikerül tisztázni ezeket, szakításig fajulhat a dolog.
Egyedülállóként az ősz csak könnyed randikat hoz, amik vagy semlegesen érnek véget, vagy egyenesen csalódást okoznak. De ne csüggedj, januárban érkezik valaki, aki lángra lobbant.

Bika (április 20. – május 20.)

Boldog és izgalmas időszak köszönt be hozzád! A Vénusz bolygó véget vet a magányosságnak, és végre megismerkedsz valakivel, akivel hosszú távra tervezhetsz.
Ha a pároddal lépsz a szeptemberbe, úgy sem unatkoztok majd. Egy nagy, közös projekt közeleg, ami megerősíti a kapcsolatot.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Az idei ősz az érzékek jegyében telik, nem pedig az érzelmekében. Szingliként kalandos találkozásokban lesz részed, de csak a szexben találsz párra, a szíved magányos marad.
Ha kapcsolatban élsz: szintén őrült magaslatokba szárnyal a testiség. Viszont lelkileg nem vagytok egy hullámhosszon, ideje dolgozni ezen is.

Rák (június 22. – július 22.)

A párkapcsolatodat erősíti az elkövetkező időszak, bár a jelszó a kompromisszum. Meg kell küzdenetek a közös nevezőért, így tudtok boldogan tovább lépni – ha sikerül.
Egyedülállóként is egyezséget kell kötnöd, méghozzá magaddal. Van jelentkező, de belemész-e egy szenvedély nélküli kapcsolatba? Az igazi ugyanis még várat magára.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Vízválasztó lesz ez az ősz. Régóta tartó párkapcsolatod válaszúthoz ér. Meg tudtok-e újulni, és visszatér-e a szenvedély? Kőkemény munkával lehetséges ez is. Vagy új életet kezdtek, külön-külön.
Ha szingli vagy, szintén önismereti kaland érkezik. A szerelem megmutatja magát, de az illető nem szabad… Belemész a kapcsolatba, vagy választás elé állítod, vállalva a csalódás lehetőségét.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A szeptember és október nem a mély érzések időszaka lesz, sőt, párkapcsolatban élőként inkább nehézséget hoz.. Munka és család területén rengeteg feladat várható, ami eltávolít titeket, de utána csak egymásra figyelhettek.
Egyedülállóként még idén beteljesedik a csoda! Míg ősz elején csak szórakozol, és új barátokra lelsz, novemberben megérkezik a várva várt szerelem.

őszi szerelmes szív

Szerelmes őszi szív / Fotó: Unsplash

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Fontos hónap az október a párkapcsolatban, mert most helyre tudjátok hozni a problémákat, tisztázhatjátok a félreértéseket. Ha nem nézel szembe ezzel, hosszú kínlódáshoz vezet.
Új kapcsolat köszönt be az életedbe szingliként, ne mondj rá kapásból nemet. Folyton elégedetlenkedsz, pedig magadban kéne keresni, hogy miért utasítasz el mindenkit.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Sajnos csak a jövő év hoz pozitív változást. Az ősz kissé lehangoló lesz, ha párkapcsolatban élsz. Rádöbbensz, hogy a párod nem a lelki társad. El kell dönteni, milyen minőségben folytatjátok.
Egyedülállóként szexi kalandok, és kiváló flörtök várnak rád – de tökéletesen tudod, nem erre vágysz igazán. Ebben az évben csak élvezd az életet, merülj az önismeretbe, jövőre jön változás.

Nyilas (november 22. – december 21.)

A párkapcsolatban fordulópont érkezik az ősszel. Összhangban vagytok, végre rászánod magad: jöhet a házasság, a családalapítás! Rengeteget dolgoztatok rajta, még lelki társként is.
Szingli Nyilasként félelmetes lehet: de számodra is érkezik valaki, akivel olyat élsz át, mint még soha. Ne izgulj, az igazi mellett nem kell feladni a szabadságodat.

Bak (december 22. – január 19.)

A szerelem és az érzelmi fejlődés éve ez számodra. Az ősz a párkapcsolatot megerősíti, az együttlét jót tesz az élet minden területén.. A jövőt tervezitek, házasság, vagy gyermekvállalás is téma lehet.
Nagy rádöbbenés jön egyedülállóként: nem kell félned a szerelemtől. Ez a megkönnyebbülés sugárzik rólad, és bevonz valakit, akinek fontos szerepe lesz az életedben.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Nehéz év áll mögötted, de változások előtt állsz. Egyedülállóként is izgalmas és szép ősz vár rád, megtalálod a békédet, rengeteg új ismeretséget kötsz. A szerelem még nem érkezik, de nem leszel emiatt szomorú.
Párkapcsolatban élőként valami teljesen újba vágjátok a fejszéteket. Kicsit félsz, hogyan alakul az életetek, de remekül összedolgoztok majd, és elmélyíti az érzéseidet.

Halak (február 19. – március 20.)

Szörnyű október érkezik a párkapcsolatodba. Ha nagyon fájdalmas az együttlét, és nem vagytok képesek feldolgozni a sérelmeket, el kell engedni a párodat. Szenvedni fogsz, de erőssé válsz.
Ha egyedül vagy, ősz végén érkezik egy fellángolás, vagy egy exed, vagy egy kalandos idegen személyében. Nem várható ebből hosszú párkapcsolat, de az önbizalmad helyre kerül.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top