nlc.hu
Horoszkóp

A Nyilas már a következő vakációt tervezi

3 csillagjegy már most kivan, hogy közeledik a nyár vége

Akik imádják a strandszezont, a meleget, azokat minden évben megviseli az ősz közeledte. Ezek a csillagjegyek már most siratják a nyarat.

Amikor közeledik a nyár, és mindenki tervezi a vakációt, az is kiderül, nem mindenki vágyik a strandra, tengerpartra. Vannak, akik egyenesen ki nem állhatják ezt az évszakok, ellenben ezzel a három csillagjeggyel. Ők már most stresszelik magukat, és egy dologban reménykednek: hogy kapnak egy kis hosszabbítást, a vénasszonyok nyarával.

nő a strandon biciklivel

Fotó: Unsplash

1. Kos (március 21. – április 19.)

Persze, minden évszakban találsz magadnak tennivalót. De egy szál pólóban és rövidnadrágban, csak nyáron tudsz bicajozni a napfényben! Imádsz a hosszú túrák után megpihenni az árnyékban, majd csobbanni egy tó üdítő vizében. Ilyet a mi éghajlatunkon sajnos csak nyáron lehet… Kénytelen leszel kiböjtölni a telet a síszezonnal, és nézegetni a nyári gopro felvételeket.

2. Ikrek (május 21. – június 21.)

Azok a hajnali séták a fergeteges bulik után! Amikor inkább megállsz egy jegeskávéval nézni a napfelkeltét, és egy szépítő alvás után már kora délután csapatod a strand bárjában. Rengeteg terved volt a nyárra, és ami fesztivált lehetett, meg is látogattál. És máris nyár vége? Mi lesz a maradékkal? Folytathatod jövőre, mert nyáron valóban minden egyszerűbb. elég egy fogkefe, egy váltás ruhanemű, és bárhol ott lehet a reggel.

3. Nyilas (november 22. – december 21.)

Országon belül utaztál, külföldön utaztál, felfedeztél néhány izgalmas helyszínt. Mindig érdekes emberekkel hozott össze a sors, és csupa spontán kalandon is túl vagy. Még augusztus fele előtted van, és néha rád tör a melankólia: tervezheted-e télre az egzotikus utadat, vagy máshogy kell növelni az adrenalinszintet? Hidd el, feltalálod magad, és ami esetleg kimarad, bőven lesz lehetőséged pótolni.

+1 csillagjegy, aki örül: Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Te is szereted a nyarat, de kicsit kaotikussá válik ilyenkor az élet. Folyton szervezkednek körülötted, spontán nyaralás, minivakáció, vagy egy hirtelen grillezés. Utálod, ha nem tudsz kellőképpen felkészülni, és nem a te elképzelésed szerint mennek a dolgok. Jó lesz már, ha mindenki lehiggad és visszatér a nyugodtabb kerékvágásba. A te életed ismét kiszámíthatóbb lesz.

(via elitedaily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top