nlc.hu
Horoszkóp

Így vakációzik 4 csillagjegy

4 csillagjegy egyértelműen a strandot választja a hegyek helyett

Akik az aktív pihenés hívei, és a hegyekben érzik jól magukat, el sem tudják képzelni, mit lehet a strandon csinálni naphosszat. Te mit választanál?

A nyárhoz közeledve egyre többet gondolunk a vakációra. Lehet, hogy te kizárólag a forró homokon tudod elképzelni a pihenést, ahogy koktéllal a kezedben csodálod a tenger mögé lenyugvó napot. Közben biztosan ismersz olyat, aki a nyári meleg elől a hűvös hegyi fenyvesekbe menekül, mert számára a havas hegycsúcsok okozzák a legnagyobb örömet. Ez a négy csillagjegy egyértelműen a strandra voksol.

nő fehérhomokos strandon

Fotó: Unsplash

Ikrek: parti a parton

Mint a parti lelke, neked egy nyüzsgő strand lüktetése jelent kikapcsolódást. A hullámok hangja tökéletes háttérzaj a koktélbár mögött, odavagy az összes mókás és mutatós strand sportért. Nappal is könnyű egy buliba belekeveredni, de amikor este lehűl a levegő, akkor következik a zenétől, tánctól és ismerkedéstől való felhevülés.

Mérleg: harmóniában önmagaddal

Míg az Ikreknek a hullámverés a buli kelléke, számodra a nyugalom záloga. A vízparti létben lelassulsz, lecsendesedsz, és egyre közelebb vagy a vágyott belső harmóniához. Felhőtlenül lehetsz a szeretteiddel, és végre elolvasol egy könyvet végig, amire hónapok óta nem volt idő. Esténként a kellemes vacsora mellé finom borral ünnepled meg, hogy az élet a strandon mindig szép.

Skorpió: a pihenés luxusa

Kényeztetés és csillogás – ezt a két fontos része számodra a vízparti vakációdnak. Legyen közel a víz, de közben visszavonulhass a hűvös és kényelmes szobádba. Ilyenkor a maximális kényeztetés adja meg az igazi luxust számodra: testkezelések, masszázs, pedikűr, manikűr varázsol kipihentté és ragyogóvá a nyaraláson.

Nyilas: aktívan a vízben

Mindent imádsz, ami növeli az adrenalinszintedet a vízparton. Szörf, vízisí, motorcsónak vontatta ejtőernyőzés. Búvárkodás eldugott öblökben, hajókázás a nyílt vízre. Mindezt a legjobban akkor szereted, ha a barátaiddal lehetsz. Buli és kaland egyszerre, a mozgás örömével megfűszerezve.

(via pinkvilla)

Ez is érdekelhet tengerpart biciklissel szörfösökkel Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top