nlc.hu
Horoszkóp

A Skorpió életcélja a szenvedély

4 csillagjegy valódi életcélja

Fantasztikus dolog, ha valaki tudatosan készül már gyermekkora óta egy hivatásra, amit aztán örömmel űz. Te megtaláltad már a célodat?

Ha nem találod a helyed a világban, valamilyen területen változtatnod kell. Aki megfelelő önismerettel rendelkezik, vagy olyan szerencsés, hogy a munkája a szenvedélye, és azzal még a társadalmat is szolgálja, teljesítette a küldetést. Ne aggódj, ha még keresed, a horoszkóp, ami az önismeret egyik útja lehet, segít.

két boldog nő mókázik

Fotó: Unsplash

Bika (április 20. – május 20.)

Stabil föld jegy vagy, aki olyan alapokat, olyan biztonságot képes megteremteni, mint senki más. Szereted, ha a körülötted az emberek biztonságban érzik magukat és bíznak benned. Úgy alakítod a dolgokat, hogy megkapja mindenki a szükséges gondoskodást. Ezt a képességedet mindenki elismeri, a biztonság megteremtése az életcélod.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Még egy föld jegyű, aki szereti, ha minden kerek! Analitikus elme vagy, akinek lételeme a megbízhatóság. Nem tűröd a hibákat, teszel is ellenük. A te valódi célod az, hogy minden rendben és békében működjön. Képes vagy mindent jobbá tenni, és nem csak a saját életedben.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A szenvedélyt hozod el mások életébe. Azt mutatod meg, hogyan lehet mindent száz százalékosan, a legnagyobb odaadással csinálni. Ösztönzöl, inspirálsz, és közben arra tanítod a körülötted élőket, hogy energiát befektetni soha nem veszteség. 

Nyilas (november 22. – december 21.)

Szabad szellemű, örök kíváncsi felfedező vagy. Amit másoknak át kell adnod ebből, az az újdonság fontossága, a tanulás, a felfedezni vágyás fontossága. Soha nem lép előrébb a világ, ha a nagy felfedezők nem vágnak neki az ismeretlennek. A te célod ez, motiválni az újra, a fejlődésre. 

(via yourtango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top