nlc.hu
Horoszkóp

A Mérleg egyensúlyt hoz a világnak

Kedves Kos, Rák, Mérleg és Bak! Találd meg az életcélod a horoszkópod szerint!

Amióta gondolkodni képes az emberiség, felmerülnek mindenkiben ezek a kérdések: mi az életcélom? Miért létezem a földön? Az asztrológia segít a válaszok kiderítésében.

A személyiségfejlődés során mindenkinél eljön a pillanat, amikor tudni szeretné, mi is az életcélja. Egyesek tudatosan keresik, és a legjobbat akarják magukból kihozni. Mások pedig egy nehéz helyzet, vagy tragédia után döntenek úgy, hogy másképp szeretnének élni. Boldogabban és mások számára hasznosabban.

barátok túráznak

Fotó: Unsplash

Kos – fejlődsz és motiválsz

Mindig fejlődésre vágysz, amit a lelkesedésed és a benned lakozó versenyszellem ki is hoz belőled. Soha nem nyugszol, a legjobb akarsz lenni. Ki nem állhatod, ha átnéznek vagy átlépnek rajtad. Célod a haladás, előrelépés, akár a technológia területén, akár a karrieredben, vagy a családod részeként. Mindenhol megtalálod a felfelé vezető utat, közben másokat is magaddal húzol a sikeresség felé.

Rák – szeretsz és szeretni tanítasz

Vízjegyként meghatározóak számodra az érzelmek. A saját érzéseid irányítják az életed, de képes vagy mások érzéseit is átélni. Az empátia tesz különlegessé, tanuld meg minél jobban használni mások támogatására. Rád mindig számíthatnak a bajban. Az érzelmi intelligenciád segítségével megmutatod: ha az élet keménnyé tesz, a szeretet képes meglágyítani a legzordabb szívet is.

Mérleg – gondoskodsz az egyensúlyról

Kiválóan kommunikálsz, mindig tudni akarod minden érintett történetét. A világnak szüksége van az ilyen emberekre, mint te! Segítesz az egyensúly fenntartásában, gondoskodsz a békességről. A szűkebb környezeted igazságtévője vagy, aki meghallgatja és megérti mások gondjait, majd segít megtalálni a megoldást. Elfogulatlan vagy, hiszel az egyszerűségben, és jobb hellyé teszed a világot.

Bak – az összetartozás hírnöke vagy

A te feladatod megmutatni másoknak, hogy a barátság is ugyanolyan fontos, mint a család. Nagyon ragaszkodsz a barátaidhoz, és tudod jól, nem számít a vérrokoni kapcsolat. Az az otthonod, ahol a szeretteid vannak, ők pedig származzanak bárhonnan is, fontosak neked. Az igaz barátság ritka kincs, gondozni kell és megbecsülni. Tanítsd meg mindenkinek!

(via yourtango)

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top