nlc.hu
Horoszkóp

Ezt a hibát követik el folyton ezek a csillagjegyek

A Kos, a Bika, az Ikrek és a Rák jellemző hibája

Vannak olyan hibáik, amivel együtt lehet élni, nem tesznek rosszabb emberré. De ha egy pici odafigyeléssel felhagysz velük, sokan nyugtázzák: előnyödre változtál!

Amikor változtatni próbálsz, természetesen ne mások véleménye legyen a motiváció. Ettől még nagyon jól esik, amikor visszajelzést kapsz róla – főként a szeretteidtől – hogy milyen jó irányba fejlődtél.

barátnők kutyákkal ágyon

Fotó: Unsplash

Kos: ragaszkodsz a rossz döntéseidhez

Méghozzá igen makacsul. De semmi gond, hiszen vannak döntéseid, és vállalod! Bármilyen helyzetet sodor eléd az élet, nem maradsz tétlen. Döntesz és cselekszel. És ha nem jól sül el a dolog, nehezen viseled a kritikát, pedig legbelül tudod, hogy semmi értelme. Viszont képes vagy korrigálni, és irányt változtatni, még ha nehezedre is esik.

Bika: elutasító vagy az új emberekkel

Vagy minimum teljesen semleges. Örömmel mutatnak be egy új kollégát, vagy egy barátod az új párját, teljesen flegmán viselkedsz. Úgy érzed, hogy már elég barátod van. De amikor közelebbi kapcsolatba kerülsz az új emberekkel, megkapod: micsoda tuskó voltál az elején! Egy kicsit legyél a kezdettekkor kedvesebb, bármi legyen a dolog kimenetele, máshogy emlékeznek majd rád.

Ikrek: állandóan túlszervezed magad

Anyukád szülinapja, vagy a legjobb barátnőd lánybúcsúja? Miattad tették mindkettőt arra a napra! Csoda, ha van egyáltalán olyan este, amikor a tévé előtt lustálkodsz egy jót. Imádsz társaságban lenni, ezt tudják rólad, de nem is akarsz mindennap máshol lenni. Csak nem bírsz nemet mondani, nehogy magyarázkodnod kelljen. Ha már súlyosan kimerültél, kicsit gondold át a programnaptáradat.

Rák: nem bírod elhagyni a komfortzónádat

Te vagy a társaság „gyertek fel hozzám” embere, aki inkább kimarad valamiből, mert olyan jó otthon! Ez nem csak az otthonodra igaz, az egész életed hasonlóképp zajlik. Maradsz a megszokott, biztonságos dolgoknál, miközben lemaradsz pár remek lehetőségről. Legyél merészebb, nem lesz baj! Pláne, amikor mégis kimozdulsz, veled van egy háztartásnyi biztonsági holmi: ragtapasz, cellux, fájdalomcsillapító, dugicsoki és még számos hasznos dolog mindig van nálad.

(via repeller)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top