nlc.hu
Horoszkóp

Ha Oroszlán vagy, mutasd meg magad!

Ez a legjobb mozgásforma a tűz jegyűeknek

A sportolás mindig jó érzéssel tölt el. Csak meg kell találnod, mi is az igazán hozzád illő mozgás, és ebben a csillagjegyed is útmutató lehet.

A rendszeres sport stresszoldó, növeli a boldogsághormon szintjét. Segíti a koncentrációt, mentálisan frissé tesz. Csökken a fáradtságérzet, nem beszélve a testsúlyról, viszont nő teherbírás. Ha kitűzött célokat teljesítesz, az az önbizalmadra is jó hatással lesz. A kérdés az: ha ennyire jó a sport, miért nem veszed rá magad rendszeresen? Valószínűleg nem találtad meg még az igazán hozzád illőt. Próbáld ki most a csillagjegyed szerint ajánlott mozgást, és élvezd az előnyeit!

tengerpart biciklissel szörfösökkel

Fotó: Pixabay

Kos (március 21. – április 19.)

Állandó mozgásban vagy, sport nélkül is. Az izgalom, a gyorsaság, sőt, egy kis veszély is vonz, ha sportolásról van szó. A versengés is kedvedre való, ahogy a harcművészet különböző ágaiban is örömet találsz. A biciklizésben a mozgásigényed is kielégül, jó társaságban pedig csodaszép természeti helyeket járva élheted ki több szenvedélyedet is.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Szereted megmutatni, mire vagy képes. Kitartó vagy, pláne, ha a teljesítményeddel jó példával járhatsz mások előtt. Nem beszélve a dicséretekről, amit majd bezsebelsz! A futás igazán neked való, és kiváló eredményeket érhetsz el benne. De nagyon jó gerelyhajító lehetsz, és a vívásban is megmutathatod képességeidet.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Haladni szeretsz, mint mindenben az életed során. Egyedül is élvezed a száguldást, de társaságban is örömmel veszel részt olyan izgalmakban, mint egy vadvízi evezés, szörfözés, vagy hegyi bringázás. Ha valamibe belejössz, kedvenc sportodat a világ egzotikus tájain is szívesen kipróbálod.

(via astroframe)

Ez is érdekelhet futás Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top