nlc.hu
Horoszkóp

Ismerd fel a nyaraló csillagjegyeket!

Strandoló csillagjegyek: felismered, ki kicsoda?

Az egyes csillagjegyek rájuk jellemző módon viselkednek. Olyan helyeken, ahol sok ember figyelhető meg egyszerre, jó szórakozás találgatni: vajon kik ők, mi a csillagjegyük?

A nyaralás alatt mindenki igyekszik kipihenni magát, és próbál magára koncentrálni. Pedig roppant szórakoztató figyelni az embereket – vigyázz, azért ne tedd feltűnően, és nehogy leselkedőnek nézzenek! Ha érdekel az asztrológia, a viselkedésük, környezetük alapján tippelhetsz: milyen az illető csillagjegye?

lány sirályok közt tengerparton

Fotó: Unsplash

A sportos

Kicsit bemelegít, majd végigpróbálja az összes sportlehetőséget. Megpróbál a röplabdához csapatot toborozni, majd ő játssza a kapitányt. A végén mindig kiderül, hogy ő a legjobb mindenben. (Kos, március 21. – április 19.)

A gurmé

Az első útja a büféhez vezet, körülnéz, hogy milyen alapanyagokkal készítik az ételeket. A hamburgert félig átsütve kéri, majd hosszasan válogat a kézműves sörök között. A nyugágyban koktélt szürcsöl, és időnként elégedetten néz végig a strandon. (Bika, április 20. – május 20.)

A flörtmester

A bárnál ül, és mindig dumál valakinek. De az is lehet, hogy egy matracon úszva akad bele folyton vonzó ellenkező nemű csapatba, akikkel megbeszél egy esti bulit. Egyedül érkezik mindig, de pár perc múlva már egy társasággal van. (Ikrek, május 21. – június 21.)

A gondoskodó

Van nála három napi túlélőcsomag, és a gyerekek, vagy a párja után rohan egy ezres naptejjel. Aztán fotókat próbál készíteni, de a többiek nyaralni szeretnének, nem pózolni. Ő az, akinél mindig található ragtapasz, csavarhúzó és dugi csoki. (Rák, június 22. – július 22.)

A feltűnő

Hosszasan keresi a tökéletes helyszínt, ahová gondosan leterítheti élénk strandtörölközőjét. Látványos felfújható krokodilja/ unikornisa/ flamingója vonzza a tekintetet, persze előtte úgy keni magát napolajjal, hogy mindenki lássa: ő az univerzum szépséges közepe. (Oroszlán, július 23. – augusztus 22.)

A rendezett

Mértani rendben vannak elhelyezve a dolgai a földön, a telefonján időzítő jelzi, ha lejárt a faktorszámhoz tartozó napozási idő. Az olvasmányai okos krimik, és pár nehéz sudoku. A büfében organikus ételt keres, ha nem talál, ott a b-terv a kis hűtőtáskájában. (Szűz, augusztus 23. – szeptember 22.)

A harmonikus

Mosolyogva érkezik, sűrű elnézést kér, ha valaki törülközőjére lép, és a szomszéd kisbabához is van pár kedves szava. Természetes anyagúak és színűek a holmijai, sugárzik belőle a zen. Úgy tűnik, őt semmi nem billenti ki: csak akkor van baj, ha választania kell a jégkrémek közül. (Mérleg, szeptember 23. – október 22.)

A magányos

Valahol távolabb az emberektől, egy különös napernyő van leszúrva. Alatta a naptól menekül egy misztikus figura, hatalmas szalmakalapban. Takarja a könyvborítót, és csakis a hozott ételből-italból iszik. Talán egy híresség? (nem, ő a Skorpió, október 23. – november 21.)

A kalandor

Hozza a SUP-ját, a szörfjét, a kutyáját, és széles mosolyát. Balaton, Duna, tenger- vagy óceánpart, mindig olyan, mintha egy trópusi kunyhóból lépne elő. Hamarosan hallod, hogy utazásairól mesél, és arról, hogy az egész világ egy nyitott könyv, amit ő nem olvas, hanem szinte fal. (Nyilas, november 22. – december 21.)

Az intéző

Szépen terelgeti a gyerekeit, rendezi a családját. Mindene megvan, látszik, hogy elégedett az életével, aminek ő az ura. Videóhívást indít a nagyszülőknek, és ügyel, hogy mindenki egészségeset egyen, a strandon is. (Bak, december 22. – január 19.)

A különc

A legfurcsább strandruha, strandeszközök bukkannak fel nála. Saját készítésű napsátor, amiben kis akkumulátorra kötve hűtő, mellette egy gitár. Nem izgatja semmi, pár barátjával néha összeverődik, és az is lehet, a vízbe be sem megy. (Vízöntő, január 20. – február 18.)

Az álmodozó

Két fa közé kihúzza a függőágyát, és onnan pipál a világra. Pár szépirodalmi mű csücske kikandikál, és néha kiül a partra csodálni a vizet. Amikor bemegy, hosszan játszik a hullámokkal, nagyot úszik. Természetesen naplementéig marad. (Halak, február 19. – március 20.)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top