nlc.hu
Horoszkóp

Így nyaral a Rák, a Skorpió és Halak

Ez lesz a tökéletes nyaralás a víz jegyűeknek

A három vizes jegynek hova máshova vezet az útja, mint a vízpartra? Mégis, mindhárman teljesen más indíttatásból teszik.

Bár a Rák nehezen indul útra, az első pillanatban már feltölti a víz energiája. A Skorpió végre felszabadul az összes nyomás alól, a Halak pedig egész évre való inspirációt merít kedves vízparti nyaralásából. Te szereted a vizes vakációt, vagy inkább hegyekbe járó vagy? Ennek a háromnak nem kérdés.

tengerparti nyaraló

Fotó: Unsplash

Rák (június 21. – július 22.)

Mi más lehetne az úti célod, mint a vízpart? Folyó, tó, tenger, óceán – megérkezésedkor boldogan bámulod a nagy vizet, és már a látványtól feltöltődsz, eggyé válsz vele. Bár ha teheted, inkább az otthonodban pihensz, mert szeretsz ott tenni-venni, szépíteni. Nehezen veszed rá magad az utazásra, inkább a nyugalmas, nem turistáktól hemzsegő helyeket kedveled. Imádsz hazatérni, de soha nem bánod meg, hogy útra keltél.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Csakis olyan helyre vágysz, ahol nem botlasz ismerősbe. A nyaralás alatt végre felszabadulhatsz, senki nem ellenőriz, senki nem ismer, nincs előítélet: nem kell egy percig sem megjátszanod magad. A homokos tengerpart a kedvenced, de az az igazi, ha sikerül egy kies szigeten vakációznod. Ha még nem nem jártál ilyen helyen, bakancslistád előkelő helyén áll ez az élmény.

Halak (február 19. – március 20.)

Víz, víz és víz. Ez kell, hogy kikapcsolódj! Romantikus, álomszép helyszínek, és az sem baj, ha a tengerpart vagy óceán mellett a szállásodon is van pár vizes lehetőség. Csoda, hogy nem nő pikkelyed: medencéből a sós vízbe, tengerből a jacuzziba. Szinte eggyé válsz éltető elemeddel. Tökéletes pihenés, ha mindehhez még luxus is jár, masszázs, exkluzív környezet. Mindig fájdalmas a hazatérés, de tovább álmodod, és alkotásra inspirál.

(via pc)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top