nlc.hu
Horoszkóp

A titokzatos víz jegyek ezt is rejtegetik

Ismerd meg a víz jegyek rejtett tehetségét!

A csillagjegyed segít felfedni személyiséged erősségeit, gyengeségeit, és a rejtett tehetségedet is.

Érdemes megvizsgálni, melyik elemhez tartozik a csillagjegyed. A tűz-, a víz-, a levegő- és a föld elem meghatározza három-három jegynek a fő jellemzőit. A most kiemelt víz jegyek például a többieknél sokkal jobban átérzik mások érzelmeit, de egyenként is tartogatnak meglepetést.

lakást festő nő

Fotó: Unsplash

Rák – bárhol otthont teremt

Érzékeny, gondoskodó és néha mélabús természetű. Mégis vezető szerepet képes betölteni, ha alkotásról, újításokról van szó. Nem egy merész felfedező, viszont ha valahol arra van szükség, hogy biztonságos, meleg, otthonos teret kell kialakítani, hallgass a Rák ösztöneire. Nem csupán barátként képes megtalálni bárkivel a közös hangot. A kreatív folyamatban is érzi, mitől lesz az alkotás olyan meghitt hatású, hogy amikor bárki belép, azt érezheti: hazaérkezett.

Skorpió – az élő hazugságdetektor 

A legmagasabb érzelmi intelligenciájú csillagjegy. Viszont remekül elrejti az érzéseit, így nagyon nehéz kitalálni, valójában mit gondol. Misztikus mivolta nem csupán ebben rejlik. Hanem abban, ahogy olvas másokban. Csendben, észrevétlenül szemlélődik bármely társaságban, magába szívja mások hangulatát, rezdüléseit, tökéletesen olvassa a legfinomabb testbeszédet is. A társaságában mondj igazat – magadnak és másoknak is, pillanatok alatt lebuksz, ha nem így teszel.

Halak – az optimizmust tanítania kéne

A leginkább érzelmek vezérelte csillagjegy. De ez a szentimentális energia mégsem teszi őt lehangolttá vagy szomorúvá, épp ellenkezőleg! Akár vágyálmokat kerget, akár valódi célokat tűz ki, az álmodozás bolygója, a Neptunusz segíti őt. Általa egy rózsaszín szemüvegen át tekint a világra, és nincs olyan nehéz, sötét helyzet, ahonnan ne lenne képes ragyogó optimizmusával kijönni. Sőt, kirángatni másokat: ebben rejlik csodás adottsága.

(via Bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top