Horoszkóp

Ennyire tart rendet ez a 3 csillagjegy maga körül

A kép láttán felszisszen három csillagjegy: ők a legrendesebbek mind közül. Hogyan tartanak rendet?

Az otthonunk vagy a környezetünk személyiségünk kivetülése. Kinek nagyobb a rend a lelkében és fejében, kinek kevésbé. Lehet, hogy nett és rendszerető embernek tartjuk magunkat, de az is kérdéses, ez pontosan kinek, mit jelent. A három legrendesebb csillagjegy így teszi.

rendetlen

Fotó: Unsplash

1. Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Ő nem csupán a rend mintaszobra, de a tökéletes tisztaság bezzeg-csillagjegye. Jelszava ebben is a tökéletesség, mint mindenhol az életében. Nála az összes teszt kipróbálható, ha végighúzol egy fehér kesztyűt a bútorain, nem találsz egy porszemet sem. Minden rendezett nála, a könyvek ábécérendben, a helyén. Bármikor betoppanhatsz hozzá: nem fogod rendetlenségen kapni. Nem az a típus, aki akkor csak akkor vágja puccba az ingatlant, ha vendégek érkeznek.

2. Bika (április 19. – május 20.)

Nagyon fontos neki az esztétikum, ez alól az otthona sem kivétel. Rengeteg energiát öl a holmija rendben tartására, mert addig nem bír nyugodtan pihenni, amíg a környezetében káosz van. Ha minden a helyére került, akkor is fontos, hogy az összkép rendben legyen. A vázában a virág csinosan elrendezve, az aktuális magazinok elegánsan egymásra pakolva. Amikor ilyen állapotban van a lakás, már jöhet a kedvenc teája és a pihenés. Nem kell felugrania, hogy a helyére tegyen még valamit.

3. Bak (december 22. – január 19.)

Kemény karrierista, de az életében mindenért megdolgozik, céltudatosan. Így van ez az otthonában is. Nem valószínű, hogy bármikor is előrébb helyezné az ingatlan rendjét a munkához képest. De mindig hangsúlyt fektet rá, hogy otthon is jól szervezetten és rendben legyenek a dolgai. A kontroll fontos számára, így van ez a rendrakással is, nem engedheti meg magának, hogy egyszer csak eluralkodjon a rendetlenség. Szeret a kimerítő munka után egy tiszta és letisztult arculatú otthonba érkezni, és mindig így is hagyja, amikor távozik.

(via thespruce)

Ez is érdekelhet lakás Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top