Horoszkóp

Színpaletta 3 csillagjegy otthonába

A színek fontos szerepet játszanak az életünkben, még ha nem is vagyunk ennek tudatában. De ha belegondolunk, számos helyzetben teljesen határozottan választunk ki színeket, míg egyes árnyalatoktól szinte rosszul vagyunk.

A színek kifejezik személyiségünket, hangulatunkat, és hatással van a csillagjegyünk is rá, hogy mely színeket kedvelünk. Más színekhez ragaszkodunk különböző időszakainkban, és elég benézni a ruhásszekrénybe, hogy milyen a viszonyunk a színekhez az öltözés terén. Ha külön vannak a nyári és téli öltözékeid, talán egyből feltűnik a különbség. Lehet, hogy a lakásod sem tükrözi az igazi énedet. Ha valamiért nem érzed magad igazán otthonosan benne, lehet, hogy a színeken kell változtatnod. Próbáld apránként: néhány dísztárgy, takaró. És ha jó az irány, következhetnek a nagyobb felületek!

lakás

Fotó: Unsplash

Bika – játékos és világos

A föld elem hatása miatt sokszor azonosítanak téged a természet színeivel, a terrakottával. Játékosan esztétikus a stílusod, szereted valóban a barnás színeket, de fényes térben, érdekes zölddel megbolondítva, esetleg halvány rózsaszínnel.  Ezek az árnyalatok valóban a zöldellő természetet, az üde virágzást hozzák az életteredbe. A zöld jó hatással van a szeretetre, családi életre és a növekedésre, míg a rózsaszín a szerelmi élet harmóniáját hozza el neked. A barna pedig az egyensúlyt segíti elő, ami életed legfontosabb eleme.

lakás

Fotó: Unsplash

Ikrek – kontrasztosan, mint te magad

Vidám és élénk személyiséged gyakran kapcsolatba kerül a sárga színnel, így nem csoda, ha ezt az otthonod is tükrözi. Bármely teret felvillanyoz az életörömed, és az a nyitottság, amivel mások felé vagy képes fordulni. A sárga szín nem egyszerűen a boldogság és az optimizmus szimbóluma, de segít a megújulásban, az új ötletekre való összpontosításban és erősíti az önbizalmat. Bár nem úgy tűnsz, mint akinek erre túl nagy szüksége van, de az Ikrek személyiség kettősségének, ellentmondásainak kihívásai néha nem könnyűek, így az élénk sárga árnyalat támogatást nyújt, segíti a mentális stabilitást. Az életedben is szükséges egyensúlyt a sárga mellett a sötétebb, szürkésebb árnyalatokkal lakóteredben is elérheted.

lakás

Fotó: Unsplash

Rák – lágy és hűvös

Nyugtató és kényelmet sugárzó jellemed körülvesz bárhol, de otthonodban is jócskán érvényesül ennek lenyomata. Szeretnéd, hogy mindenki otthon érezze magát veled, és a lakásodba hívott vendégek ezt nem is gondolják másképp. Érzelmi túlfűtöttségedet jól ellensúlyozzák a hűvös, kék árnyalatok, és a víz elemet felidézni számodra mindig nagyon jó érzés. A kék szín támogatja a kommunikációt és az őszinteséget. A ragyogó fehér pedig az önzetlen szeretet, és mások iránt való gondoskodás szimbóluma, amiből soha nem árt, ha utántöltést kapsz, hiszen folyton adsz másoknak. 

(via thespruce)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top