Horoszkóp

Ezek a színek illenek a legjobban a csillagjegyekhez

Mindenkihez illik egy szín. Minden csillagjegy más színt választana. Vajon a horoszkóp szerint melyik illik hozzád a leginkább? Izgalmas és nagyon színes részletek következnek...

Mindenki imádja a szép és csillogó ruhákat, a gyönyörű mintákat, hímzéseket. Azzal viszont tisztában vagy-e, mely színek töltenek fel energiával? S mely színek illenek hozzád a leginkább? Minden csillagjegynek megvan ugyanis a hozzáillő színe, amellyel a legjobbat, a legtöbbet hozhatja ki magából. Nos, a horoszkóp szerint mely színeket érdemes választanod?

Kos

A magabiztos és vakmerő Kos személyiségéhez piros és narancssárga színű ruhák illenek a legjobban. Uralkodó bolygója a Mars, a vörös bolygó, így a piros szín határozottságot kölcsönöz neki, különösen ha fontos eseményre, mint például értekezletre, interjúra megy. Ha fontos, hogy nyugodt és türelmes maradjon egész nap, érdemes fehér, vagy világos rózsaszínű ruhákat viselnie. A feketét ugyanakkor jobb, ha elfelejti. Csöppet sem áll jól neki.

Bika

A Bika megbízható, vidám, türelmes, két lábbal a földön jár és alapvetően nagyon békés típus. Uralkodó bolygója a szerelmet, a szépséget képviselő Vénusz, így természetéhez a kék, zöld, rózsaszín és a krémszín illik a legjobban. Ezek a színek növelik az önbizalmát, és a pozitív kisugárzását. A vörös és annak árnyalatai viszont egyáltalán nem illenek a személyiségéhez.

Ikrek

A kíváncsi, kreatív és másokhoz mindig kedves Ikrek uralkodó bolygója a Merkúr. A zöld és a sárga színű ruhák a növekedést, a kreativitást, a határozottságot és az újjászületést szimbolizálják. Ezen színek mellett a fehéret és a rózsaszínt is magára öltheti. Ám a pirosat és a narancssárgát kerülnie kellene a számára fontosabb eseményeken.

Rák

A Rák udvarias, szeretetteljes, törődő típus. A kék, a fehér és az ezüst tökéletesen összhangban van a személyiségével. Emellett a sárga és a tengerzöld is szóba jöhet, miután ezen színek kihangsúlyozzák az érzékenységét, kedves természetét. Amikor padlón érzi magát, a piros segíthet helyreállítani a lelki egyensúlyát, energiát és határozottságot sugározva neki. A fekete viszont csak lehangolja.

Oroszlán

Az Oroszlán bátor és határozott, született vezető és minden helyzetben kész a segítségnyújtásra. Uralkodó bolygója a Nap, így a narancssárga, az arany és a piros színű holmiknak kellene dominálni a ruhatárában, hiszen ez tükrözi legtalálóbban a személyiségét. Az élénksárga és a lila is illik optimista, ragyogó és erős akaratú természetéhez. A pasztell, és általában a világos színek viszont nem a legjobb választás számára.

Szűz

A Szűz két lábbal a földön áll, maximalista, elemző típus, átgondolt, intelligens, remek kommunikációs képességekkel rendelkezik. A barna és a zöld stabilitást és tudást kölcsönöznek neki az élet minden területén. A pasztellárnyalatok és az egyéb világos színek, mint például a rózsaszín, a mályva, a barack, az égszínkék is illenek személyiségéhez. A vöröstől és annak árnyalataitól viszont óvakodnia kell, mert idegessé tehetik.

Ezek a színek illenek a leginkább a csillagjegyekhez a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Ezek a színek illenek a leginkább a csillagjegyekhez a horoszkóp szerint (fotó: Getty)

Mérleg

A Mérleg intelligens, karizmatikus, elegáns, remek stílusérzéke van. Uralkodó bolygója a Vénusz kiegyensúlyozottsággal, jóléttel, szépséggel áldotta meg. A kék és világos rózsaszínű holmik remekül illenek hozzá, emellett a fehér, a fekete és a cserszínű kiegészítőkkel is bővítheti a skálát, hiszen ez eleganciát és egyéni stílust kölcsönöz neki.

Skorpió

A Skorpiót vakmerőnek, vonzónak és titokzatosnak találják a többiek, miközben legszívesebben meghúzná magát valahol távol a nyilvánosságtól. Olykor szívesen fejezi ki érzelmeit, így a sötét színek, mint például a gesztenyebarna, a lila, a fekete, a vörös, az üvegzöld és a rozsdabarna színek kifejezetten illenek hozzá. A sápadt, halvány színektől viszont érdemesebb távol tartania magát.

Nyilas

A Nyilas tele van energiával, imádja a kalandot, lelkes és mindig jókedvű. A vörös, a narancssárga, a lila és a sárga illik hozzá, tökéletesen tükrözi energetikus és dinamikus személyiségét. Időnként fehér színű ruhát is magára ölthet, hiszen ez a szín nyugodtságot és higgadtságot sugároz. Bár úgy érezheti, hogy a fekete ruhákban divatos, érdemes lenne ezeket kerülnie, különösen a fontos és különleges eseményeken.

Bak

A Bak türelmes, elszánt, erős, bátor és figyelmes csillagjegy. Föld jegyűként a khaki, a tengerészkék és a sötétzöld színű holmik hangsúlyozzák ki a leginkább a személyiségét. Ha szürke ruhák nincsenek a ruhatárában, akkor a fekete és fehér kombinációja is kiválóan illik hozzá.

Vízöntő

A Vízöntő szabad szellemű, aki az önkifejezés minden alkalmát megragadja. A kék ideális választás számára, emellett a lila és a kék egyéb árnyalatai is illenek a személyiségéhez. Ha a kék és a lila szokatlan árnyalatait is kipróbálná, nála azzal sincs semmi gond. A fekete, az arany és a narancssárga színnel viszont könnyen mellélőhet.

Halak

A Halak a legkreatívabb a csillagjegyek között, erős a fantáziája, álmodozó, imádja a természetet és idejének zömét legszívesebben a szabadban töltené. Így a világoszöld és sárga illik hozzá a leginkább. Viselhet fehéret, barackszínt és levendulaszínű ruhákat is. Szerény és törődő természetéhez azonban nem passzol a vörös és a fekete, ebben ugyanis drámai hatást kelt.

(via bold sky)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top