Horoszkóp

Milyen színű a kedvenc ruhád? Többet árul el rólad, mint sejtenéd

Milyen színű ruha a kedvenced? Milyen színű ruhában érzed magad a legjobban? Talán nem újdonság, hogy öltözéked színe nagyon erősen hat a hangulatodra, de a személyiségedről, a legbelsőbb tulajdonságaidról is nagyon sokat mesél, milyen színű ruhát viselsz a leggyakrabban. Jönnek az izgalmas részletek...

Nemcsak a stílusodról, az ízlésedről mesél, milyen színű és fazonú ruhában érzed a legjobban, hanem a személyiségedről is nagyon sokat elárul. Ugye, te sem próbálod fel az üzletekben található összes színű ruhát, csak néhány, sőt leginkább a kedvenc színedből válogatsz. Nos, melyik a kedvenc színű ruhád? És vajon mit mesél rólad?

Ha a fehér színű ruhák a kedvenceid

A szabadság szerelmese vagy, amennyiben kedvenced a fehér szín. Őszinteség, egyenesség jellemez téged. A fehér azt is jelentheti, hogy életed új szakasza kezdődött el, valami új, valami egész más lépcsőfokra léptél, lelkesedés, optimizmus járja át tiszta lelkedet. A fehér pozitív személyiséget, életörömet, könnyedséget, ugyanakkor megbízhatóságot, szavahihetőséget is jelent.

kedvenc ruha szín személyiségteszt

Új életszakaszba léptél, ha kedvenced a fehér (Thinkstockphotos)

Ha a piros ruhákért bolondulsz

A piros szín energiát, erős akaratot jelent. Ha kedvenceid a piros ruhák, te biztosan tudod, mit és hogyan akarsz elérni, megvalósítani az életedben. Energikus, fáradhatatlan és nagyon kreatív személyiségtípus lehetsz. Nem bánod, amikor te állsz a figyelem központjában, viszont hajlamos lehetsz a türelmetlenségre, az agresszióra is. Ismered az értékeidet, tisztában vagy a képességeiddel, magabiztosság, önbizalom jellemez.

kedvenc szín ruhák személyiségteszt

A piros öltözék magabiztosságot, önbizalmat sugall (Thinkstockphotos)

Amennyiben a kék színű ruhákért rajongsz

A kék szín mindenkor a nyugalom, a belső béke érzetét kelti. Amikor kéket viselsz, kifejezetten jó benyomást teszel másokra. Kétségtelenül sugárzik belőled az elegancia, a megbízhatóság, kiegyensúlyozottság, a lojalitás. Ha kék a kedvenc színed és gyakran viseled, biztosan kiszámítható és pontos ember vagy, aki sosem élne vissza a többiek bizalmával.

kedvenc színű ruha személyiségteszt

Kifejezetten jó benyomást teszel másokra, ha kék ruhát viselsz (Thinkstockphotos)

A zöld színű ruhákat kedveled a leginkább

Meggondoltság, komolyság, lelki egyensúly és nyugalom árad belőled, ha a zöld színű holmikat kedveled a leginkább. Nagyon vonzó a kisugárzásod, hiszen olyasfajta nyugalom árad belőled, amely csak kevesekre jellemző. Szinte bizonyosan remek tanácsokat tudsz adni másoknak, de képes vagy türelmes meg is hallgatni a többieket.

kedvenc színű ruhák személyiségteszt

Árad belőled a vonzerő, ha kedvenced a zöld (Thinkstockphotos)

A sárga színű ruhák a kedvenceid

Kétségtelenül optimista, vidám, nyitott és kifejezetten lelkes, életszerető típus vagy, amennyiben a sárga színű ruhákért rajongsz. Viszont a sárga esetében azért nem árt a mértékletesség, a visszafogottság, a túlzottan sok sárga ugyanis a koncentrációban, de még az elköteleződésben is akadályozhat téged.

kedvenc színű ruha személyiségteszt

Nyitott, vidám és lelkes típus lehetsz, ha a sárga a kedvenced (Thinkstockphotos)

A legszívesebben mindig feketében járnál

Ha fekete színű ruhákban érzed magad a legelegánsabbnak szinte bizonyos, hogy határozott és független a személyiséged, nem mellesleg különleges intelligencia jellemez. Könnyen lehet, hatalmaskodó, ellentmondást nem tűrő típus vagy, amit persze inkább csak kívül mutatsz, hiszen a lelkedben nagyon is érzékeny és sérülékeny lehetsz. Gyengeségedet mélyen elrejted a magabiztosság álarca alá.

kedvenc színű ruha személyiségteszt

Magabiztosnak tűnsz, pedig nagyon is érzékeny típus vagy (Thinkstockphotos)

Kedvenc színű ruhád a lila

Álmodozó, mégis nagyon ambiciózus lehetsz, amennyiben a lila a kedvenc ruhaszíned. Vélhetően nagyon babonás lehetsz, talán sosem mész át az utcán, amikor fekete macska keresztezte az utadat, és a sorsban is erősen hiszel. Előfordulhat, hogy időnként kiszámíthatatlanul és kevésbé megbízhatóan viselkedsz.

kedvenc színű ruha személyiségteszt

Babonás lehetsz, ha kedvenced a lila (Thinkstockphotos)

A narancssárga ruhákat kedveled a leginkább

Jó kedélyű, nyitott, nagyon kreatív és mozgékony személyiségtípus lehetsz, ha ezt a viszonylag ritka színt kedveled a leginkább. Barátságos, segítőkész és kifejezetten társaságkedvelő lehetsz. Elfogadod, és szereted magad annak, aki vagy, ugyanakkor az önismereted, a személyiséged fejlesztésére is mindenkor figyelsz. 

(via meow gag)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top