Horoszkóp

Melyik színes gombot választod? És milyen pozitív változás előtt állsz?

Szeretnél egy picit a jövőbe pillantani? A feladat csupán annyi, hogy képzeletben nyomd meg az egyik színes csengőgombot. Nos, melyiket választod? És döntésed vajon mit árul el a közeli jövőről? Íme a kihagyhatatlan részletek.

Sosem véletlenül választod ki a neked leginkább tetsző színt. A különböző személyiségtesztek pedig pontosan ezt az ösztönökből fakadó döntést használják fel. Nem véletlenül viseled a kedvenc színedet, ahogyan a téged körülvevő színeket sem a választottad véletlenül. Tudattalanodban mélyen ott rejtőzik minden információ rólad, a személyiségedről.

Ennek a különleges színtesztnek a segítségével a tudattalanból emelhetsz most nagyon is fontos információkat a felszínre. Nem mellesleg egy picit a jövődet is kutathatod. A feladat nagyon egyszerű, nézd meg a színes gombokat, és válassz egyet. Nagyon lényeges most is az első benyomás. Nos, melyik szín mesél a személyiségedről a legtöbbet? S milyen pozitív változás előtt áll az életed? Ha felkészültél, kezdődhet a játék.

Melyik színes csengőgombot választod? (iStock)

1. A piros gombot választottad

Ha a piros gombot választottad, olyan személyiségtípus lehetsz, aki nagyon nyitott a világra, és nagyon nyitott szívvel közelít a többiek felé. Te mindig a tőled telhetőt legjobbat, legtöbbet adod a környezetednek. Nyitottságod ugyanakkor azt is jelenti, hogy mindenről szeretnél tudni, ami körülötted zajlik. Nem akarsz semmilyen információról sem lemaradni. Életed minden területén a legjobbat szeretnéd, így a munkádból, a magánéletedből is a lehető legtöbbet akarod megvalósítani és elérni. Hamarosan lehetőséged is nyílik minderre…

2. A sárga gombot választottad

Ha a sárga gombot választottad, biztosan nagyon optimista és magabiztos típus vagy. Pozitívan gondolkodsz önmagadról, a világról, de úgy általában mindenkiről a jót feltételezed. Sosem ijedsz meg a kihívásoktól, a kockázatoktól, ugyanakkor mindig okosan, józanul, racionálisan döntesz. Hamarosan ráébredsz, mennyi minden van még benned. Különleges lehetőségek előtt állsz, ezért most még inkább szükséged lesz az önbizalomra, a határozottságra, és hogy elhidd, te bármit megvalósíthatsz.

3. A narancssárga gombot választottad

Ha a narancssárga gombot választottad, olyan ember lehetsz, aki az apróbb sikereket is nagyon értékeli az életében. Te valójában bárminek tudsz szívből örülni. Pontosan tudod, hogy a legnagyobb eredményeket apró lépésenként lehet elérni és megvalósítani. Éppen ezért mindig figyelsz a részletekre, és sosem sietsz el egyetlen feladatot sem, hanem türelmesen haladsz végig a siker útján. Hamarosan nagyon látványos eredményeket könyvelhetsz el…

4. A zöld gombot választottad

Ha a zöld gombot választottad, talán folyamatosan a szabadság és a biztonság között lavírozol. Próbálod az egyensúlyt, a nyugalmat megtalálni az életedben. Nem véletlenül szeretnek téged olyan sokan, hiszen megbízható és nagyszerű partner, barát, munkatárs vagy. Egy dolgot érdemes észben tartanod, miközben folyamatosan a harmóniát, az egyensúlyt keresed, ne feledkezz meg a számodra valóban fontos dolgokról sem. Az élet nagyon sok örömet tartogat neked. Ne szalaszd el…

5. A rózsaszínű gombot választottad

Ha a rózsaszínű gombot választottad, szinte bizonyos, hogy olyan időszakot élsz most, ami igazán sok örömet és boldogságot tartogat neked. Igazán elégedett lehetsz, de te alapból is értékeled, amit az élettől kapsz. Jó hír, hogy a közeli jövő is számtalan pozitív élményt, örömteli pillanatot tartogat. Úgy érezheted, az élet napos oldalára kerültél. Ugyanakkor nagyon fontos, hogy ne részegítsen meg a siker, állj továbbra is két lábbal a földön, legyél higgadt és megfontolt. Tudod, ha túl magasra szállsz, nagyot is zuhanhatsz. Ezt biztosan nem szeretnéd.

6. A lila gombot választottad

Ha a lila gombot választottad, olyan személyiségtípus lehetsz, akinek vágya, hogy megvalósíthassa az álmait. Most kellően magabiztos vagy ahhoz, hogy elérhesd, amit valóban szeretnél. Szereted, becsülöd magadat, és hiszel a vágyaidban. Erős hited pedig a céljaid megvalósítása felé repít téged. Kitartásodnak, elszántságodnak köszönhetően már a közeli jövőben beérnek a gyümölcsök. Érzékeny ember vagy, de azt is pontosan tudod, mi az, amit valóban megérdemelsz, és ezért meg is kapod a jutalmadat. Persze, mindenképpen legyél majd hálás érte.

7. A kék gombot választottad

Ha a kék gombot választottad, az életedben az egyensúly mindennél fontosabb. Mértéktartó ember vagy, pontosan tudod, hol húzódnak a határaid, amiket nem lépsz át. Céltudatosan éled az életed, tudod, mit akarsz elérni és megvalósítani. Fel kell ugyanakkor ismerned, hogy képtelenség folyamatosan az egyensúlyt megtartani, nem ha kibillensz, mert az is téged szolgál. Őrizd meg minden helyzetben a rád jellemző nyugalmat, és akkor biztosan jó dolgok történnek veled. Te már megengedheted magadnak, hogy azt tedd, amit igazán kedvet érzel.

8. A fekete gombot választottad

Ha a fekete gombot választottad, mondhatni észszerűség a harmadik neved. Te vagy az az ember, aki mindig két lábbal, stabilan áll a földön, nagyon gyakorlatias típus vagy, és nagyon tiszta fejjel gondolkozol minden helyzetben. És éppen ezért a tulajdonságodért láthatnak téged sokan nagyon hidegnek és távolságtartónak. Akik ugyanakkor igazán közelről ismerhetnek téged, pontosan tudják, mennyire érzékeny és egyenes ember vagy. Következetesen éled az életed, és pontosan ennek köszönhetően máris a siker küszöbére léphetsz…

(via bright side)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top