Horoszkóp

Melyik kulcsot választod? Milyen jövőt nyit meg előtted?

Melyik gyönyörű kulcsot választod? Melyik nyitja a jövőd ajtaját? És vajon milyen izgalmas részleteket fed fel rólad ezúttal a tudattalanod? Válassz egy kulcsot, és olvasd el az elgondolkodtató részleteket.

Hogy megismerhesd a belső erősségeidet, fölfedezhess valami igazán izgalmas információt magadról, válassz egyet különleges kulcsok közül. Vajon melyik nyitja a jövőd ajtaját? Melyik árul el a legtöbbet a személyiségedről? Magad is meglepődsz, választásod milyen sok titkot fed fel rólad. Nos, melyik kulcsot választod?

Melyik kulcsot választod? (iStock)

Ha az első kulcsot választottad

Gyengéd, megértő, kedves személyiségtípus lehetsz, ha ezt a kulcsot választottad. Különlegesen jószívű ember vagy, könyörületes és segítőkész. Nem véletlen, hogy sokan fordulnak bíznak benned, és nagyon sokan szeretnek téged. A negatív emberekkel ugyanakkor legyél mindenkor óvatos és nagyon körültekintő. Azzal óvhatod magad a leghatékonyabban, ha nemet mondasz. Bizony, meg kell tanulni nemet is mondani, bármilyen nehéznek is tűnik. A jövőd is úgy lehet igazán boldog, ha mások mellett tudatosan figyelsz magadra is, a lelked kívánságaira. Vajon mire vágysz most igazán?

Ezt árulja el a személyiségedről a második kulcs

Magabiztos és határozott a személyiségtípusod, ha a második kulcsot választottad. Benned általában jóval kevesebb a félelem, mint a körülötted élőkben. Kiegyensúlyozottságod, nyugodtságod másokra is átragad, nem véletlen, hogy nagyon sokan példaképként tekintenek rád. Vidám és nagyon szórakoztató a társaságod, optimistán tekintesz magadra és a jövődre is. Szereted a kihívásokat, mindenkor nyitottan fogadod új lehetőségeket, a változásokat. Szerencsés időszak előtt állsz, hiszen most több újdonságra is számíthatsz. Rajtad múlik, melyiket választod.

Ezt mondja el rólad a harmadik kulcs

Nyugalomra és békére vágysz, ha ezt a kulcsot választottad. Döntésed szerint helyén van az önértékelésed, tökéletesen tisztában vagy az értékeiddel, a képességeiddel. Erősen inspirálod a környezetedet, akik szívesen kérik ki a véleményedet. Fölöslegesen sosem kockáztatnál, ismered a határaidat, a lehetőségeidet, mindig tudod, mennyit és mit vállalj el. Elfogadod és szereted magadat a pozitív és a negatív tulajdonságaiddal együtt. Kiegyensúlyozott jövő előtt állsz, pontosan azt teremted, amire vágysz. Csak így tovább. Nagyszerűek a kilátásaid.

Ha a negyedik kulcsot választottad

Sokan úgy gondolják, te mindig a magad malmára hajtod a vizet – de csak azért, mert nem ismernek eléggé. A negyedik kulcs szerint ugyanis csak nagyon kevés embert engedsz közel magadhoz. Ők pedig pontosan ismerik az értékeidet. Meleg és fényes az aurád, pozitív a kisugárzásod, de határozottan képviseled az érdekeidet. Mozgékony, aktív típus vagy, nem véletlen, hogy képtelen lennél tétlenül egy helyben üldögélni. Teszel önmagadért, teszel a jövődért, és éppen ezért érheted el a kitűzött céljaidat a nem is oly távoli jövőben.

(via zen magazine)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top