Horoszkóp

Melyik paripa repít a boldog jövő felé? Kihagyhatatlan teszt

Melyik csodaszép lovat választod? Melyik paripa repít a boldog jövő felé? Izgalmas és kihagyhatatlan teszt következik, amelyből nemcsak a jövőddel kapcsolatosan kaphatsz választ, de a személyiségedről is sokat megtudhatsz.

Személyiségedről és a jövődről is izgalmas képet kaphatsz ebből a személyiségtesztből. Nézd meg a csodaszép paripákat, és válaszd a szerinted legszebbet. Amikor biztos vagy a döntésedben, görgess lejjebb, és olvasd el a neked szóló személyes üzenetet.

Melyik gyönyörű lovat választod? (fotók: iStock)

Ezt árulja el a személyiségedről és a jövőről az 1. paripa

Igazán jól választottál, ha az első ló mellett döntöttél. Személyiséged szerint erősen vágysz a békére, a nyugalomra, a kényelemre, de nagyon gyakran érzed, hogy akadályok tornyosulnak előtted. Tudod mit szeretnél megvalósítani az életeben, mégsem mered megtenni a célod felé vezető legfontosabb lépéseket. A legjobb időben vagy, hogy legyőzd az akadályokat, amelyeket valójában te magad teremtesz meg. Ne várj és ne halogass tovább, hiszen ezzel csak távolabb kerülsz a boldogságtól. Nyergeld fel ezt a pompás lovat, ugrasd át az akadályokat. Menni fog.

Ezt tudhatod meg a jövőről, ha a 2. lovat választottad

Remek ízléssel választottál, ha a második ló mellett döntöttél. A személyiségteszt szerint nagyon vonzó, harmonikus és bájos a megjelenésed. Szereted az ízléses és szép holmikat, környezeted is harmóniáról, egyensúlyról árulkodik. Annak ellenére, hogy sokan kedvelnek téged, akadnak olyanok is, akik inkább távolságot tartanak tőled. Vajon miért? Könnyen lehet, úgy érzed, mindenkor az  az egyedüli helyes út, amit te annak gondolsz, és nem igazán hallod meg a többiek véleményét. Talán könnyen ítélkezel mások fölött. Szemléld egy kicsit magadat kívülről, hiszen így láthatod meg, hol rontod el a kapcsolataidat. Barátságot, párkapcsolatot egyaránt. A felismeréssel óriásit léphetsz a boldog jövőd felé.

Ezt meséli rólad és a jövődről a 3. ló

Nagyon jó érzékkel választottál, hiszen ezek a lovak valóban csodás teremtmények. Nálad a minőség jóval többet jelent a mennyiségnél. Mindenkor ápolt a külsőd, tökéletes a megjelenésed, értékeled az udvariasságot, a tiszteletet. Ugyanakkor talán jóval kimértebb és visszafogottabb lehetsz, mint amennyire indokolt lenne. A személyiségteszt szerint legyél bátrabb, és törj át magadban néhány szabályt, előírást. A boldogságodért lépj ki a kényelmes és biztonságos komfortzónából. Merj kockázatot vállalni. Ideje megnyitni magadat a valódi érzések felé.

Ilyen jövőt jelez 4. paripa

Csoda szép lovat választottál, ha ez a negyedik kép tetszik a legjobban. Talán régebb óta fontolgatod, hogy lepakold végre magadról a terheket és megkönnyebbülhess végre. Könnyen lehet, túl sokat vállaltál magadra az utóbbi időben, ezért kimerülnek érezheted magadat. Talán a munkád miatt aggódsz, esetleg pénzügyi gondok, konfliktusok nyomasztanak. A menekülés most nem segít neked, az már annál inkább, ha megállsz és bátran szembenézel a problémákkal. Mondd ki végre, amit gondolsz, lépj tovább mindabból, ami már nem támogat téged. Az elengedés hozza meg ugyanis a valódi boldogságot.

Ezt meséli rólad és a jövődről az 5. ló

Ezen a képen csikót láthatsz az anyjával. ló Ha ezt a képet választottad, nagyon nyugodt, kedves, gondoskodó személyiségtípus lehetsz. Rengeteg empátiával rendelkezel, könnyen megbíznak benned a többiek. Könnyen lehet, tőled függ valakinek, valakiknek az élete a környezetedben. Lehet ő a párod, távolabbi rokon, de barát is. A gondoskodás, a segítségnyújtás nagyon pozitív tulajdonság, de mások mellett önmagadra is érdemes időt, energiát fordítanod. Hajlamos lehetsz ugyanis megfeledkezni a saját igényeidről, meg arról, hogy te is kérhetsz segítséget a többiektől. Akkor tudsz igazán segíteni, amikor boldog vagy, amikor rendben van a lelked.

Ezt árulja el a személyiségedről a hatodik paripa

A naplementében ügető lovat választottad. A naplemente valójában az elmúlás szimbóluma, ezért könnyen lehet, a közeli jövőben valami végleg lezárul az életedben. Talán számos nehézséggel küszködsz most az életedben, szeretnél megszabadulni a stressztől, a nyomástól. A személyiségteszt szerint nincs messze már az idő, amikor végre megpihenhetsz, lazíthatsz, és újra valódi önmagad lehetsz. Szerencsére egyszer minden véget ér, így a negatív periódus is. Ne add fel a reményt, hamarosan átszakítod a boldogság célszalagját.

Ilyen jövő felé vezet a 7. ló

A hetedik ló szokatlannak, ugyanakkor viccesnek tűnhet ebben a szalmakalapban. Biztosan nem véletlenül választottad ezt a képet, hiszen szereted a humort, a vicceket, szórakoztató embernek tartanak téged a többiek. Vidám természetednek köszönhetően igazán népszerű embernek számítasz, ugyanakkor hajlamos lehetsz a felületességre, könnyen átsiklasz a lényeges részletek fölött is. Az optimista életszemlélet nagyon is rendben lévő, csak közben a realitásról sem kéne megfeledkezned. Az előtted álló időszakban különösen fontos a figyelem, hiszen nagy lehetőség vár rád. Ha elsiklasz fölötte, elúszhat a boldogság is.

Ezt árulja el rólad és a jövőről a 8. ló

Ezen a képen a ló az istálló ablakából pillant ki. Döntésed és a személyiségteszt szerint talán korlátok közé zárva érzed magadat, talán túlzott ellenőrzés vesz körül téged. Talán a belső gyermek lázad most benned, amelyik szeretne kilépni a bezártságból, és újra a régi önfeledt emberke lenni. Bármi is nyomasztja mostanában a lelkedet, ki kell állnod önmagadért. A bezárt ló ugyanis egyre idegesebb és feszültebb, ahogyan ez a helyzet belőled is pontosan ezt hozza ki. Ne juss el a robbanásig, mert azzal a boldogságodat is porig égetheted. Végy mély lélegzetet, hamarosan kiengedheted magadból a gőzt, hiszen a kapuk is megnyílnak előtted.

(via horoscope dailyKiemelt fotó: iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top