Horoszkóp

Válassz egy kulcsot, és megmondom, ki vagy! – személyiségteszt

Válassz egy kulcsot, és tudd meg, milyen érdekes információkat árul el a döntésed a személyiségedről!

Szereted a személyiségteszteket? Akkor a most következő játék is tetszeni fog, aminek bár nincs tudományos alapja, mégis, a tudat alatt hozott döntésed sokat elárulhat a személyiségedről. Ezúttal kulcsok közül kell választanod, amelyik szerinted a képen látható ládát nyitja. Ne gondolkozz sokat, válassz ösztönszerűen! 

Még több személyiségteszt az NLCafén:

Válassz egy kulcsot, és megmondom, ki vagy! - személyiségteszt

Most megtudhatod, miről árulkodik el a választásod:

1.

A leggyakoribb típusú kulcsot választottad, amin bár nincsenek díszek, valószínűleg nyitná a dobozt. Eszerint racionális, határozott alkat vagy, bár sokszor túlanalizálod a dolgokat. Meglehetősen sebezhető is tudsz lenni.

2.

Azt a kulcsot választottad, ami bármilyen ajtót nyitna egy mágikus kastélyban. Karizmatikus, erős és újító személyiség vagy, aki könnyen megkapja azt, amit akar. A függetlenséged az egyik legnagyobb erényed.

3.

Egy ritka formájú kulcsot választottál – eszerint magabiztos ember vagy, tele érdekes ötletekkel. Minden lehetőséget megragadsz, anélkül hogy kétszer meggondolnád.

4.

Észrevetted, hogy ez a kulcs egy négylevelű lóherére hasonlít? Ez is arra utal, hogy optimista, vidám jellem vagy, akivel könnyű jól kijönni. Csak arra vigyázz, hogy az örök derűlátásod ne csapjon túlzott naivitásba.

5.

A legdekoratívabb kulcsot választottad, amit mintha egy tündérmeséből szalajtottak volna. Kreatív álmodozó vagy, eredeti személyiséggel és élénk fantáziával. Sajnos azonban az egyedi személyiséget nem díjazzák mindenütt, van, ahol konfliktusba kerülhetsz különcséged miatt.

6.

A klasszikus kulcsot választottad, ami arra utal, hogy racionalitás és józan ész vezérel. Nagyon jók a koncentrációs képességeid, de a komfortzónádat nehezen léped túl. Hűséges vagy, és ezt várod másoktól is.

Forrás: Brightside

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top