Horoszkóp

Pénztárcád színe meghökkentően sokat árul el rólad

Meglepődsz, mennyi mindent mesél rólad a pénztárcád. Sőt, az is kiderül, milyen színű pénztárca vonzza a pénzt, s melyik az, amit jobb lecserélned. Meghökkentő személyiségteszt következik. Nem ér kihagyni!

Nem véletlenül kedvelsz néhány színt, s az sem a véletlen műve, ha néhány másikat kifejezetten gyűlölsz. Személyiségedből fakad az ízlésed. A színek pedig alapból is nagyon sokat árulnak el rólad. A piros a szenvedélyt, a lelkesedést, a céltudatosságot szimbolizálja, míg a sárga az öröm, a kreativitás színe. A zöld nyugalmat áraszt, a fehér és a kék a béke és a diplomácia színe is lehetne. A fekete sejtelmes és titokzatos, a barna a természet színe.

S hogy milyen színű pénztárcát választottál magadnak? Természetesen a döntésed valahol a tudattalanodból fakad. Nos, igen, még ez sem a puszta véletlennek köszönhető. Pénztárcád színe nemcsak nagyon sokat elmond a személyiségedről, a belső tulajdonságaidról, de a pénzhez való viszonyodról is árulkodik. S mielőtt elárulnánk a részletek, inkább nézd meg a következő nagyon izgalmas videót. Nos, mi mindent árul el rólad a pénztárcád színe?

Vajon mit árul el rólad a pénztárcád színe? (fotó: Pixabay)

Fotók: iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top