Horoszkóp

Kedvenc színed többet árul el rólad, mint sejtenéd

Tudtad, hogy kedvenc színed tükrözi a személyiségjegyeidet is? A színpszichológia egyik tanulmánya szerint a színek a viselkedés és a személyiség különböző árnyalatait tükrözik. A színekhez így számtalan különböző temperamentum, személyiségjegy, tulajdonság kapcsolódik. Vajon mit árul el rólad a kedvenc színed? Sokkal többet, mint sejtenéd. Kihagyhatatlan infók következnek.

Kedvenc színed a piros

Ha kedvenc színed a piros, minden bizonnyal élvezed a szenvedélyt, a benned rejlő erőt. Azok, akik körülötted vannak, érzik sugárzó energiádat, ami néha átcsaphat agresszív viselkedésbe is. Jó, ha figyelsz erre. A szavak helyett inkább a tettek embere vagy, teljes életet élsz. Kihozol az életedből mindent, amit csak lehetséges.

Kedvenc színed a zöld

Olyan vagy, mint a természet, kiegyensúlyozott, reményteljes és békés. Őszinteséged és szelídséged megnyugtató jelenlétet biztosít a körülötted élőknek. A szerénység a legjellemzőbb tulajdonságod. A szeretet és a melegség nagyon fontos számodra, nem véletlen, hogy szinte folyamatosan a szeretetet és a szerelmet keresed a környezetedben.

Kedvenc színed a sárga

Természeted a sárga szín fényességét és vidámságát tükrözi. Az optimizmus, a gondoskodás és a melegség jellemeznek téged a leginkább. A bölcsesség, a tanulás, tudás birtokában vagy, nem mellesleg kiváló a humorod és bámulatosan a fantáziád.

Kedvenc színed a kék

Ha a kék a te színed, az azt jelenti, hogy belső békét, a boldogságot keresed. Figyelemre méltó, lojális és türelmes típus vagy. Érzékeny vagy arra, hogyan ítélnek meg, hogyan látnak téged a többiek, miközben a saját hitedet nagyon nehezen változtatod meg. Rád is erősen jellemző a kreativitás és a fantázia.

Kedvenc színed a fekete

Színválasztásod vonzóvá és rejtélyessé tesz téged. Intelligenciádnak és tekintélyt parancsoló, határozott természetednek köszönhetően valódi vezető típusú vagy. Az emberek megbízhatónak találnak, és gyakran függnek tőled. Ugyanakkor megtartod magadnak a magánéletedet, amelyről még a körülötted élők sem feltétlenül tudnak sokat, de pontosan ezzel őrzöd meg a titokzatosságodat.

kedvenc színek személyiség teszt

Sok mindent elárul rólad a kedvenc színed (Thinkstockphotos)

Kedvenc színed a narancssárga

Ha a narancssárga a kedvenc színed, akkor a leggondtalanabb egyéniség lehetsz, amely mellett persze jellemző rád a tolerancia is. Szereted a társaságot, nyitott és vidám típus vagy. Néha mégis úgy tűnhet, vidámságod inkább csak színjáték, ezért az sem meglepő, hogy időnként a nagyobb társaság ellenére is inkább magányosnak érzed magadat.

Kedvenc színed a rózsaszín

Igazán kedves és figyelmes típus vagy, ha a rózsaszín a kedvenc színed. Gondoskodó és romantikus természetednek köszönhetően sokszor mások igényeit hajlamos lehetsz a sajátod elé helyezni. Bájos kisugárzásod vonzza a körülötted lévőket, ugyanakkor akaratlanul is fájdalmat okozhatnak neked finom és érzékeny természeted miatt.

Kedvenc színed a barna

A kényelmet, a biztonságot, az állandóságot, a szilárdságot tükrözöd a barna szín választásával. Pontosan olyan életre vágysz, amilyen a személyiséged, ott is a biztonság és a kiegyensúlyozottság a legfontosabb számodra. A hűség, a becsületesség és a türelem a legfőbb értékeid. Nem véletlenül kedvelnek téged olyan sokan.

Kedvenc színed a fehér

Az egyszerűség, a tisztaság, az ártatlanság vonz téged a leginkább az életedben, ha a kedvenc színed a fehér. Tiszta lelkű és optimista típus vagy. Az érzelmek helyett a logika és a gyakorlatiasság jellemez. Maximalizmus és önkritikusság jellemez. Te csak a legjobbal éred be. Nem hiába, a legjobbat is érdemled.

Kedvenc színed a lila

A békét és a harmóniát képviseled. Rafinált és rendkívül kreatív vagy a munkádban. Sokszor zsarnokian is tudsz viselkedni, de még ezt is egyedülálló módon teszed. Intelligenciád és ambiciózus természeted folyamatosan arra ösztönöz, hogy még jobb lehess, mindig magas(abb)ra és előrébb törekszel az életedben.

Mindwaft

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top